Volan THRUSTMASTER TMX FFB, za PC/XBOXONE

Osnovne značajke
TMX Force Feedback trkaći volan s rotacijom od 900 stupnjeva za Xbox One i Windows
Thrustmaster TMX ima uzbudljivu tehnologiju. Rezultat je visokokvalitetan, čvrst i precizan volan dizajniran za igrače svih vrsta, od početnika do iskusnih natjecatelja, i za sve vrste trkaćih igara.
-...
239,90€
12 x 19,99€24 x 10,70€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 11761

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Volan THRUSTMASTER TMX FFB, za PC/XBOXONE
239,90€
Opis
TMX Force Feedback trkaći volan s rotacijom od 900 stupnjeva za Xbox One i Windows
Thrustmaster TMX ima uzbudljivu tehnologiju. Rezultat je visokokvalitetan, čvrst i precizan volan dizajniran za igrače svih vrsta, od početnika do iskusnih natjecatelja, i za sve vrste trkaćih igara.
- Službeni trkaći volan za Xbox One i Windows.
- Rotacija za 900 stupnjeva i povratna informacija: kombinacija remena, zupčanika i kugličnih ležajeva.
- Široke pedale uključene. Moguće je podesiti kut svakog pojedinačno (dostupna su tri kuta).
- Sustav je kompatibilan s drugim Thrustmaster proizvodima: setovima pedala T3PA * i T3PA-PRO * i prijenosom Thrustmaster TH8A. *
* Proizvod se prodaje zasebno.
Ekstremna točnost
Kut zakretanja može se postaviti od 270 do 900 stupnjeva, što omogućuje potpuni realizam.
Prsten je iznimno precizan, jer očitava osovinu vozača s 12-bitnom razlučivosti (4096 vrijednosti).
Realne povratne informacije
Zahvaljujući realističnim povratnim informacijama, možete osjetiti svaki detalj na stazi - olakšanje, gubitak prianjanja, kočenje, izbočine…
To je precizan, tih i elegantan volan s oba mjenjača i remenom.
Potvrđeno za korištenje s Xbox One
Na upravljaču je softver koji Xbox One automatski prepoznaje. Upravljačem se može kretati kroz izbornike i kompatibilan je sa svim trkaćim igrama Xbox One koje podržavaju trkaći volan.
Ekstremna trkaća udobnost
Prsten je gumiran kada se uhvati. Za pomicanje su zadužene sekvencijalne oštrice visine 13 centimetara i u potpunosti izrađene od metala.
Potpuno realističan prsten
Volan je promjera 28 inča i omogućuje uživanje u svim vrstama simulacija utrka, od GT-a preko Formule 1 do NASCAR-a, rally-a i tako dalje.
Svi gumbi su vam na dohvat ruke
Nećete morati skidati ruku s upravljača, jer su vam sve službene tipke Xboxa – Vodič, Prikaz i Izbornik – na dohvat ruke.
To vam omogućuje jednostavan pristup svim društvenim značajkama, prebacivanje između izbornika igre i sustava, kretanje po izbornicima i tako dalje.
Uključen je širok set pedala
Kočenje i ubrzanje kao u pravom autu. Možete podesiti pedale - svaka poznaje tri kuta nagiba. Pedale nude široku podršku.
Papučica kočnice se sve više opire i tako oponaša stvarnost.
Sustav je kompatibilan s drugim Thrustmaster proizvodima: setovima pedala T3PA * i T3PA-PRO * i prijenosom Thrustmaster TH8A. *
* Proizvod se prodaje zasebno.

Dimenzije: 300x 330x 320 mm
Težina: 5105 g
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top