Volan THRUSTMASTER Ferrari GTE F458 Wheel Add-on, za PS3/PS4/XBOX ONE

Osnovne značajke
Utrkujte se u stilu i udobnosti s dodatkom za Ferrari GTE Wheel Ferrari 458 Challenge Edition od Thrustmaster. Ovaj trkaći volan od 11in replika je kotača Ferrarija 458 Challenge i službeno je licenciran od strane Ferrarija. Sadrži ojačani gumeni premaz na cijelom obodu volana za bolje...
149,90€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 12,49€24 x 6,68€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Volan THRUSTMASTER Ferrari GTE F458 Wheel Add-on, za PS3/PS4/XBOX ONE
149,90€
Opis
Utrkujte se u stilu i udobnosti s dodatkom za Ferrari GTE Wheel Ferrari 458 Challenge Edition od Thrustmaster. Ovaj trkaći volan od 11in replika je kotača Ferrarija 458 Challenge i službeno je licenciran od strane Ferrarija. Sadrži ojačani gumeni premaz na cijelom obodu volana za bolje prianjanje i rukovanje. Volan ima dva mjenjača s lopaticama, šest lako -pristupnih tipki, tri položaja Manettino brojčanik i višesmjerni D-pad. Dodatno je kompatibilan sa svim trkaćim kotačima Thrustmaster T-serije i ima sustav za brzo otpuštanje za jednostavno odvajanje i zamjenu. Ferrari GTE trkaći volan kompatibilan je s PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One i, uz dodatni upravljački program koji se može preuzeti, Windows računalima.
Napomena: Proizvod je samo volan. Za punu funkcionalnost potrebno je kupiti dodatne komponente. Kompatibilan s Thrustmaster T500 RS, Ferrari F Integral T500, T300 RS, T300 Ferrari GTE i TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition.
Značajke:
Pojačana gumena tekstura po cijelom opsegu volana
Središnji žbici od brušenog metala debljine 2 mm
Dva 5in sekvencijalna mjenjača koji su pričvršćeni na volan i kreću se zajedno s njim
Šest lako dostupnih, jasno identificiranih akcijskih gumba
Manettino brojčanik s 3 položaja s funkcijom pritiskanja u sredini
Jedan višesmjerni D-pad
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top