USB HUB DELOCK 61898, USB 3.0, 4-portni, vanjski strujni adapter

Osnovne značajke
Ovaj Delock USB 3.0 Hub proširuje vaše računalo ili prijenosno računalo za četiri dodatna USB 3.0 porta, kao i jedan USB priključak, koji se može koristiti kao napajanje za vaše USB uređaje. Hub se može koristiti izvana s uključenim napajanjem ili interno u 3,5 ležištu vašeg...
49,90€
Jamstvo: 1 godina
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 5

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
USB HUB DELOCK 61898, USB 3.0, 4-portni, vanjski strujni adapter
49,90€
Opis
Ovaj Delock USB 3.0 Hub proširuje vaše računalo ili prijenosno računalo za četiri dodatna USB 3.0 porta, kao i jedan USB priključak, koji se može koristiti kao napajanje za vaše USB uređaje. Hub se može koristiti izvana s uključenim napajanjem ili interno u 3,5 ležištu vašeg računala.
Samo spojite kabel napajanja vašeg računala na čvorište i izvedite USB 3.0 kabel van. U isporuci ćete naći i tri različita panela u crnoj, srebrnoj i bež boji, kako bi se promijenila boja prednjeg dijela.
DeLock
DeLock

DeLock - spoji se s visokokvalitetnom tehnologijom. DeLock nudi inovativna i pouzdana rješenja za povezivanje, prijenos podataka i dodatnu opremu. Bez obzira trebaš li kabele, adaptere, priključke ili ostale komponente, DeLock ima sve što ti treba za tvoje računalne potrebe. DeLock proizvodi su visokokvalitetni, pružajući brz i stabilan prijenos podataka te sigurnu i pouzdanu vezu. Neka tvoja računalna oprema bude pouzdana, brza i funkcionalna uz DeLock kabele, adaptere, USB hubove i ostalu računalnu opremu koja će ti olakšati korištenje uređaja i pružiti optimalno iskustvo u radu s računalom.

Pregled svih DeLock proizvoda

Povezani artikli

Top