Stol podizni ERGOVISION Supra 01 152/76, bijeli

Osnovne značajke
Stol SUPRA (152x76 cm)
Ako prilikom stvaranja zdravoga radnog okruženja niste spremni sklapati kompromise, podizni stol Supra pravi je izbor za vas. Razvili smo ga razmišljajući o naprednim korisnicima koji više puta dnevno mijenjaju položaj tijela. Stol omogućava izvanredno jednostavno...
469,90€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 39,16€24 x 20,95€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Stol podizni ERGOVISION Supra 01 152/76, bijeli
469,90€
Opis
Stol SUPRA (152x76 cm)
Ako prilikom stvaranja zdravoga radnog okruženja niste spremni sklapati kompromise, podizni stol Supra pravi je izbor za vas. Razvili smo ga razmišljajući o naprednim korisnicima koji više puta dnevno mijenjaju položaj tijela. Stol omogućava izvanredno jednostavno prilagođavanje pozicije.
Visina 64,5 cm do 130 cm
Pun kapacitet 100 kg
Sjedeći rad nije dobar za vaše zdravlje. Podizni stol Supra namijenjen je svima koji si žele stvoriti aktivno i zdravo radno okruženje. Za vaše zdravlje i kako biste se dobro osjećali bitno je da često mijenjate položaj rada iz sjedećega u stojeći. Sa Suprom je to tako jednostavno! Opremljen je dvostrukim motorom koji je nadasve tih te vam omogućava podizanje i spuštanje brzinom čak 35 mm/s. Oduševit će vas mogućnost podešavanja 4 različite točke visine što vam omogućava brzo prelaženje između vaših najomiljenijih položaja za rad jednostavnim pritiskom na gumb. Oni koji se vole zadubiti u rad i zaboraviti na sve ostalo cijenit će ugrađenu štopericu koja će ih podsjetiti kad je pravo vrijeme za promjenu položaja. Dodatni je plus sigurnosna funkcija protiv sudara s predmetima prilikom spuštanja (npr. s uredskom stolicom).
Stol je izrađen od kvalitetne ploče od iverice koja je na raspolaganju u bijeloj ili prirodnoj boji javorova drva. Prostrana radna površina dužine 152 cm pruža vam sav potreban prostor za monitore, računalo, tipkovnicu, bilješke i ostala pomagala po vašim željama. Metalni nosivi stupovi osiguravaju maksimalnu stabilnost i u najvišem položaju, a nosivost stola je čak 100 kg! Stol možete podesiti na visinu od 64,5 do 130 cm.
Dimenzije ploče stola: 152×76 cm
Materijal ploče stola: Visoko kvalitetna ploča od iverice sa zaobljenim rubom
Boje ploče stola: javor/bijela
Metalno podnožje: u bijeloj boji
Visina: Električno podesiva visina u rasponu od 62 cm do 127 cm
Stupovi: 3 pravokutna metalna stupa osiguravaju maksimalnu stabilnost i u najvišem položaju
Motor: Dvostruki motor s brzinom podizanja i spuštanja 35mm/s te glasnoćom ispod <<50DB
Senzor: Senzor za registriranje sudara
Upravljanje: LED zaslon i 4 memorijske funkcije + podešavanja alarma za dugo sjedenje
Nosači: Metalni nosač za skrivanje kablova ispod stola
Nosivost stola: 100 kg
Neto težina:47,4 kg
Jamstvo: 2 godine
Ergovision
Ergovision

Ergovision - tvoje ergonomsko rješenje za uredske i gaming stolove i stolice. Ergovision je priznati brand koji nudi široki asortiman visokokvalitetnih stolova i stolica, posebno dizajniranih kako bi ti pružili udobnost, podršku i praktičnost tijekom dugih sati rada ili igranja. Ergovision proizvodi su izrađeni od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i izdržljivost. Neka tvoj radni stol ili gaming zona budu opremljeni sa stolovima i stolicama koje će ti omogućiti ugodno i produktivno okruženje tijekom raznih aktivnosti.

Pregled svih Ergovision proizvoda

Povezani artikli

Top