Kabel UGREEN, USB 2.0 A (M) na Micro USB + USB-C (M), 3A, crni, 1m

Osnovne značajke
*Pogodan je za sve Android telefone
*2 U 1 DIZAJN - tip A do tipa C i mikro usb povezuje vaše uređaje s usb A konektorom poput prijenosnog računala, osobnog računala na mobitel ili tablet s tipom c ili mikro usb kabelom. 2 u 1 konektor ne samo da vam štedi iznos novca, već vam donosi i novo...
7,90€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 164

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Kabel UGREEN, USB 2.0 A (M) na Micro USB + USB-C  (M),  3A, crni, 1m
7,90€
Opis
*Pogodan je za sve Android telefone
*2 U 1 DIZAJN - tip A do tipa C i mikro usb povezuje vaše uređaje s usb A konektorom poput prijenosnog računala, osobnog računala na mobitel ili tablet s tipom c ili mikro usb kabelom. 2 u 1 konektor ne samo da vam štedi iznos novca, već vam donosi i novo iskustvo kao i praktičnost.
*FAST CHARGING&SYNC - 3A maksimalne struje punjenja za Micro USB konektor i tip c konektor.
*KOMPATIBILNI UREĐAJI - USB 2.0 na Type-C kabel koji je posebno dizajniran za novi Nokia N1 tablet, One Plus 2 mobitel i druge uređaje s Type C priključkom.
*Napomena: može podržati QC2.0/QC3.0/Huawei FCP/Samsung AFC brzo punjenje, ali ne podržava Huawei super punjenje/VOOC Dash punjenje i one plus dash punjenje.
*Funkcija: Punjenje i sinkronizacija podataka
*Brzina do 480Mbps
*USB-C punjenje: 3A(maks.)
*Mikro USB punjenje: 2A(maks.)
*Podrška QC3.0/AFC/FCP
*Žična jezgra: pokositreni bakar bez kisika
*Višestruka unutarnja zaštita
*Legura aluminija + pletenica od najlona
UGreen
UGreen

UGreen - tvoja prva stanica za vrhunsku elektroniku i dodatnu opremu. Otkrij širok asortiman proizvoda koji kombiniraju vrhunsku kvalitetu, inovativan dizajn i povoljne cijene. UGreen nudi širok asortiman proizvoda koji uključuju kablove, adaptere, punjače, nosače i druge dodatke za pametne telefone, tablete, računalne periferije, audio i video opremu te kućne mreže. Svi proizvodi odlikuju se vrhunskom izradom, pouzdanošću i kompatibilnošću s najnovijim tehnologijama. UGreen omogućuje jednostavno povezivanje i napajanje tvojih uređaja, pružajući ti pouzdanost koju zaslužujete. Otkrij sve što UGreen ima za ponuditi i uživaj u nevjerojatnoj funkcionalnosti i stilu.

Pregled svih UGreen proizvoda

Povezani artikli

Top