Podloga za miš LOGITECH G440

Osnovne značajke
G440 ima tvrdu polimernu površinu s niskim trenjem, idealnu za igranje igara s visokim DPI, poboljšava kontrolu miša i precizno postavljanje pokazivača. Dosljedna površinska tekstura može poboljšati performanse senzora, osobito kada se koristi s Logitech G senzorima za igre. A gumena podloga...
34,90€ 262,95kn
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 5

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Podloga za miš LOGITECH G440
34,90€ 262,95kn
Opis
G440 ima tvrdu polimernu površinu s niskim trenjem, idealnu za igranje igara s visokim DPI, poboljšava kontrolu miša i precizno postavljanje pokazivača. Dosljedna površinska tekstura može poboljšati performanse senzora, osobito kada se koristi s Logitech G senzorima za igre. A gumena podloga i tvrda polimerna jezgra pomažu u održavanju stabilnosti.

Nisko površinsko trenje
G440 ima ultra nisko površinsko trenje, nudeći igračima s visokim DPI idealnu površinu za suptilne pokrete ruku i brze geste miša. Polietilenska površina omogućuje pomicanje miša čak i pri primjeni minimalne sile, minimizirajući pogreške od prekomjerne kompenzacije pri pokretanju ili zaustavljanju.

Konzistentna površinska tekstura
Teški uzorci i dizajni mogu ometati performanse senzora. G440 ima čistu, dosljednu teksturu površine. To senzorima daje bolje slike za prevođenje pokreta miša u kretanje pokazivača, što je poboljšanje u odnosu na nedosljedne ili prljave površine.

Usklađen sa Logitech G senzorima
Bez obzira na to koristite li optički ili laserski miš, G440 može igračima dati pristup poboljšanoj točnosti i preciznosti senzora. G440 koristi površinsku teksturu usporedivu s optimalnim okruženjem za testiranje za Logitech G miševe.

Stabilna gumena podloga
Jedina stvar koja klizi na G440 je vaš miš. Baza od prirodne gume čvrsto je vezana za polistirensku jezgru visokog utjecaja, držeći krutu površinu točno na stolu gdje je stavite.

Višeslojna konstrukcija
G440 je čvrsto konstruiran korištenjem tri kritična sloja. Gornji sloj polipropilena osigurava površinu s niskim trenjem. Jezgra od polistirena visokog utjecaja osigurava čvrst, polukrut temelj. I konačno, gumena podloga drži podlogu za miša nepomičnom.
Logitech
Logitech

Logitech je vodeći svjetski brend za periferne uređaje i opremu za računala. Njihovi proizvodi pružaju vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i izvrstan korisnički doživljaj. Sa širokim rasponom proizvoda koji uključuje tipkovnice, miševe, slušalice, zvučnike, web kamere i još mnogo toga, Logitech je omiljeni izbor korisnika diljem svijeta. Njihova tehnološka inovacija, intuitivni dizajn i visoka funkcionalnost čine ih idealnim partnerom za produktivnost, zabavu i kreativnost. Bilo da se baviš igrama, poslom ili jednostavno želiš poboljšati svoje digitalno iskustvo, Logitech ima pravo rješenje za tebe. Otkrij kako Logitech proizvodi mogu unaprijediti tvoju digitalnu interakciju i omogućiti ti da postigneš više.

Pregled svih Logitech proizvoda

Povezani artikli

Top