Miš NEDIS MSWD200WT, žičani, ultra-slim, 1000 DPI, bijeli

Osnovne značajke
Ovaj ultra tanki optički miš tvrtke Nedis® kompaktan je i udobno vam stoji u ruci. Samo priključite kabel miša na USB priključak računala ili prijenosnika kako biste uživali u brzoj, glatkoj i preciznoj navigaciji. Rezolucijom od 1000 dpi registriraju se čak i najmanji pokreti. Zbog...
5,20€ 39,18kn
Jamstvo: 1 godina
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 13

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Miš NEDIS MSWD200WT, žičani, ultra-slim, 1000 DPI, bijeli
5,20€ 39,18kn
Opis
Ovaj ultra tanki optički miš tvrtke Nedis® kompaktan je i udobno vam stoji u ruci. Samo priključite kabel miša na USB priključak računala ili prijenosnika kako biste uživali u brzoj, glatkoj i preciznoj navigaciji. Rezolucijom od 1000 dpi registriraju se čak i najmanji pokreti. Zbog ergonomskog dizajna, ovaj je miš prikladan i za korisnike lijeve i desne ruke.
Nedis
Nedis

Nedis je poznati brend koji nudi širok spektar elektronike i električnih uređaja visoke kvalitete. Nedis proizvodi obuhvaćaju različite kategorije kao što su audio i video oprema, kućanski aparati, rasvjeta, računalna oprema, i mnogi druge. Bez obzira trebaš li prijenosni zvučnik za svoje putovanje, pametnu rasvjetu za svoj dom ili kvalitetne kabele za svoje elektroničke uređaje, Nedis ima širok asortiman proizvoda koji odgovara tvojim potrebama. Njihovi proizvodi nude visoku razinu funkcionalnosti po pristupačnoj cijeni, što ih čini popularnim izborom među potrošačima. Nedis je brend na koji se možeš osloniti kada je u pitanju elektronika i električni uređaji, nudeći ti izbor koji nadmašuje očekivanja.

Pregled svih Nedis proizvoda

Povezani artikli

Top