Miš LOGITECH Pro X Superlight, bežični, crni

Osnovne značajke
Predstavljamo PRO X SUPERLIGHT. Pokreće ga LIGHTSPEED, ovdje je da vam pomogne ukloniti sve prepreke, tako da se možete usredotočiti samo na pobjedu. Dobijte ludo preciznu, brzu i dosljednu kontrolu uz HERO senzor. Budite prvi brže s PTFE nožicama bez aditiva koje pružaju dramatično glađe...
159,90€ 1.204,77kn
12 x 13,33€24 x 7,13€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 10

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Miš LOGITECH Pro X Superlight, bežični, crni
159,90€ 1.204,77kn
Opis
Predstavljamo PRO X SUPERLIGHT. Pokreće ga LIGHTSPEED, ovdje je da vam pomogne ukloniti sve prepreke, tako da se možete usredotočiti samo na pobjedu. Dobijte ludo preciznu, brzu i dosljednu kontrolu uz HERO senzor. Budite prvi brže s PTFE nožicama bez aditiva koje pružaju dramatično glađe klizanje. PRO X SUPERLIGHT teži manje od 63 g.
Razvijen u suradnji s velikom grupom najboljih svjetskih profesionalaca u esportu, PRO X SUPERLIGHT ima hiper-minimalni dizajn, ali je prepun najnovijih tehnologija i napretka Logitecha.
Logitech
Logitech

Logitech je vodeći svjetski brend za periferne uređaje i opremu za računala. Njihovi proizvodi pružaju vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i izvrstan korisnički doživljaj. Sa širokim rasponom proizvoda koji uključuje tipkovnice, miševe, slušalice, zvučnike, web kamere i još mnogo toga, Logitech je omiljeni izbor korisnika diljem svijeta. Njihova tehnološka inovacija, intuitivni dizajn i visoka funkcionalnost čine ih idealnim partnerom za produktivnost, zabavu i kreativnost. Bilo da se baviš igrama, poslom ili jednostavno želiš poboljšati svoje digitalno iskustvo, Logitech ima pravo rješenje za tebe. Otkrij kako Logitech proizvodi mogu unaprijediti tvoju digitalnu interakciju i omogućiti ti da postigneš više.

Pregled svih Logitech proizvoda

Povezani artikli

Top