Mikrofon NACON ST-200 Streaming, USB

Osnovne značajke
S elegantnim dizajnom i brzom i jednostavnom konfiguracijom, mikrofon NACON ST-200MIC idealan je za sve vrste igrača. Spojite mikrofon putem USB -a na računalo ili Mac, postavite tronožac i započnite prijenos!
NACONS ST-200MIC je kardioidni mikrofon posebno dizajniran za izolaciju glasa i...
69,90€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 14727

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Mikrofon NACON ST-200 Streaming, USB
69,90€
Opis
S elegantnim dizajnom i brzom i jednostavnom konfiguracijom, mikrofon NACON ST-200MIC idealan je za sve vrste igrača. Spojite mikrofon putem USB -a na računalo ili Mac, postavite tronožac i započnite prijenos!
NACONS ST-200MIC je kardioidni mikrofon posebno dizajniran za izolaciju glasa i suzbijanje neželjene pozadinske buke: bitno za stvaratelje računalnih sadržaja!
Svojstva
Mikrofon NACON ST-200MIC izvrstan je izbor za igrače koji se žele uključiti u stvaranje sadržaja. Njegovo metalno kućište i podesivi stativ osiguravaju maksimalnu stabilnost za vaše potrebe igranja. Osjetljivost ovog jednostavnog mikrofona može se postaviti izravno na mikrofon - softver nije potreban! ST-200MIC također uključuje priključak za slušalice za kontrolu zvuka bez odlaganja. Jednostavno podesite glasnoću slušalica pomoću priloženog gumba.
ST-200MIC je kardioidni mikrofon, jednosmjerni uzorak osjetljivosti koji drže profesionalci za snimanje glasa. Emitira izvrstan zvuk bez smetnji i neželjene buke. Ima ugrađeni analogno-digitalni pretvarač (ADC) za visoku kvalitetu zvuka tijekom streaminga uživo i snimanja.
Tehnički podaci
Kompatibilnost: Windows
Vrsta povezivanja: USB-A na USB-B
Duljina kabela (cm): 180 cm
Tehnologija: kardioidna
Ulaz: 5 V - 100 mA
Nacon
Nacon Nacon je brend u svijetu gaming industrije koji se ističe svojim inovativnim proizvodima i visokokvalitetnom gaming opremom. Sa svojim strastvenim pristupom i usredotočenjem na potrebe igrača, Nacon pruža vrhunski gaming doživljaj. Nacon nudi širok raspon gaming opreme koja je posebno dizajnirana za pružanje vrhunske performanse i preciznosti. Njihove gaming tipkovnice, miševi, kontroleri i slušalice osmišljeni su s ciljem da pruže igračima nevjerojatno responzivno iskustvo, bez obzira na žanr igre ili platformu koju koriste. Jedan od glavnih aduta Nacon-a je njihova inovacija u ergonomiji i prilagodljivosti. Njihovi proizvodi su pažljivo oblikovani kako bi pružili udobnost i kontrolu tijekom dugih gaming sesija. Nacon se posebno ističe po svojim prilagodljivim kontrolerima koji omogućuju igračima da prilagode postavke prema svojim individualnim potrebama i preferencijama. Uživaj u svijetu gaminga uz Nacon gaming opremu.
Pregled svih Nacon proizvoda

Povezani artikli

Top