Dječje slušalice OTL, Super Mario Icon Dome Teen, naglavne

Osnovne značajke
Impedancija: 32 Ohma na 1 kHz
Frekvencijski odziv: 20-20000hz
Osjetljivost: 90dB±5dB
Priključak: 3,5 mm stereo utičnica
Duljina kabela: cca 120 cm
Vaš mali igrač će obožavati ove Super Mario slušalice! Ove slušalice u obliku kupole imaju najupečatljiviji simbol inMin od...
26,50€ 199,66kn
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 10210

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Dječje slušalice OTL, Super Mario Icon Dome Teen, naglavne
26,50€ 199,66kn
Opis
Impedancija: 32 Ohma na 1 kHz
Frekvencijski odziv: 20-20000hz
Osjetljivost: 90dB±5dB
Priključak: 3,5 mm stereo utičnica
Duljina kabela: cca 120 cm
Vaš mali igrač će obožavati ove Super Mario slušalice! Ove slušalice u obliku kupole imaju najupečatljiviji simbol inMin od Mariove crvene kapice za nevjerojatan učinak, a također zvuče sjajno!
Ove slušalice su prikladne za uzrast od 7 do odrasle osobe. Udobna, podesiva podstavljena traka za glavu i privlačnog, legendarnog dizajna.
Kompatibilan s pametnim telefonima, tabletima, prijenosnim računalima i većinom igraćih konzola itd. (svi uređaji koji koriste utikač od 3,5 mm).
OTL
OTL

OTL je brand specijaliziran za dizajn i proizvodnju licenciranih dječjih slušalica i mikrofona. Fokusirani su na dizajn i proizvodnju licenciranih slušalica kako bi djeci omogućili zabavno i sigurno iskustvo slušanja glazbe. Surađuju s vodećim licenciranim brendovima poput Pokemon, L.O.L. Surprise!, PAW Patrol, Harry Potter, Peppa Pig, Baby Shark, Hello Kitty, DC Comics, Super Mario i mnogim drugima, čime osiguravaju da njihove slušalice odišu prepoznatljivim i omiljenim likovima iz dječjih svjetova. Tim stručnjaka za dizajn i tehnologiju osmišljava svaku slušalicu s posebnom pažnjom na udobnost, sigurnost i kvalitetu zvuka. Svi OTL proizvodi su temeljito testirani kako bi zadovoljili najviše sigurnosne standarde i da pružili izvrsno slušno iskustvo bez štetnih utjecaja na dječje uši.

Pregled svih OTL proizvoda

Povezani artikli

Top