Punjač za laptop PORT, USB-C, univerzalni, 90W

Osnovne značajke
Ovaj USB-C punjač iz nove generacije napajanja izrađen je pouzdane i trajne kvalitete i omogućuje vam učinkovito punjenje računala, tableta i pametnih telefona. Kompatibilan je sa svim uređajima s USB-C priključkom za punjenje i omogućuje brzo punjenje zahvaljujući svojoj snazi od 90 W....
59,90€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 20

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Punjač za laptop PORT, USB-C, univerzalni, 90W
59,90€
Opis
Ovaj USB-C punjač iz nove generacije napajanja izrađen je pouzdane i trajne kvalitete i omogućuje vam učinkovito punjenje računala, tableta i pametnih telefona. Kompatibilan je sa svim uređajima s USB-C priključkom za punjenje i omogućuje brzo punjenje zahvaljujući svojoj snazi od 90 W. Iskoristite i integrirani USB priključak za punjenje uređaja.
Kompatibilno s prijenosnim računalima tipa C, MacBook-om, tabletima i pametnim telefonima
Automatski odabir napona: 5V-3A / 9V-3A / 12V-3A / 15V-3A / 20V-3A
1 USB priključak za punjenje maks. 2,4 A
Port

Port je brand koji nudi kvalitetne torbe i ruksake za laptope te navlake za tablete namijenjene zaštiti i prijenosu prijenosnih računala i tableta. Port proizvodi su dizajnirani kako bi pružili sigurnost, udobnost i funkcionalnost za korisnike koji žele nositi svoje uređaje na putovanja, posao ili školu. Izrađeni su od čvrstih materijala i obloženi mekanim podstavama kako bi zaštitili laptope i tablete od ogrebotina, udaraca i drugih oštećenja tijekom prijenosa. Imaju unutarnje odjeljke i džepove koji omogućuju organizaciju i prilagodbu za različite veličine uređaja, prijenosnih punjača, papira i drugih potrepština. Neki proizvodi imaju dodatne značajke poput vanjskih džepova za brzi pristup stvarima i vodootpornih materijala za zaštitu od kiše i integriranih USB priključaka za punjenje uređaja. Izaberi Port i zaštiti svoje uređaje!

Pregled svih Port proizvoda

Povezani artikli

Top