Kabel NEDIS, HDMI (M) na HDMI (M), crni, 1.5m, ethernet, pozlaćeni, 4K@60Hz, 18Gbps, polybag

Osnovne značajke
Premium HDMI™ Cable Certification Program je program kreatora HDMI tehnologije. Obuhvaća dodatno i poboljšano testiranje kabela, kao i program za provjeru autentičnosti i provjere. Vrhunski certificirani kabeli testirani su kako bi se osiguralo da podržavaju punu propusnost od 18 Gbps iz...
6,50€
Dostupno manje od 5 kom
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Kabel NEDIS, HDMI (M) na HDMI (M), crni, 1.5m, ethernet, pozlaćeni, 4K@60Hz, 18Gbps, polybag
6,50€
Opis
Premium HDMI™ Cable Certification Program je program kreatora HDMI tehnologije. Obuhvaća dodatno i poboljšano testiranje kabela, kao i program za provjeru autentičnosti i provjere. Vrhunski certificirani kabeli testirani su kako bi se osiguralo da podržavaju punu propusnost od 18 Gbps iz specifikacije HDMI 2.0b plus EMI test kako bi se osiguralo da kabeli minimiziraju smetnje bežičnim signalima.

Program je osmišljen kako bi krajnjim korisnicima pružio povjerenje pri kupnji novih HDMI kabela za 4K/UltraHD proizvode koji mogu uključivati značajke kao što su 4K@60Hz, BT.2020 i HDR. ATC testirani HDMI kabeli promoviraju se kao vrhunski HDMI kabel velike brzine s Ethernetom korištenjem jedinstvene naljepnice za autentifikaciju protiv krivotvorenja. Ovu naljepnicu krajnji korisnik može skenirati pomoću službene HDMI mobilne aplikacije.

Ovaj Nedis® Premium certificirani High Speed HDMI™ kabel s Ethernetom podržava propusnost od 18 Gbps i opremljen je službenim Premium certificiranim oznakama.


Značajke

• 24-karatni pozlaćeni kontakti za izvanrednu kvalitetu slike
• Podrška za sliku 4K@60Hz za najvišu razlučivost, bogate prirodne boje i visok kontrast
• Oklopljeni kabel i konektor za smanjenje smetnji i pouzdanu kvalitetu slike
• Premium certificirani jamči propusnost od 18 Gbps uz podršku rezolucije 4K@60Hz


Nedis
Nedis

Nedis je poznati brend koji nudi širok spektar elektronike i električnih uređaja visoke kvalitete. Nedis proizvodi obuhvaćaju različite kategorije kao što su audio i video oprema, kućanski aparati, rasvjeta, računalna oprema, i mnogi druge. Bez obzira trebaš li prijenosni zvučnik za svoje putovanje, pametnu rasvjetu za svoj dom ili kvalitetne kabele za svoje elektroničke uređaje, Nedis ima širok asortiman proizvoda koji odgovara tvojim potrebama. Njihovi proizvodi nude visoku razinu funkcionalnosti po pristupačnoj cijeni, što ih čini popularnim izborom među potrošačima. Nedis je brend na koji se možeš osloniti kada je u pitanju elektronika i električni uređaji, nudeći ti izbor koji nadmašuje očekivanja.

Pregled svih Nedis proizvoda

Povezani artikli

Top