Volan THRUSTMASTER TM Open add on WW

Osnovne značajke
Uronite u svijet visokooktanskih virtualnih utrka s dodatkom Thrustmaster Open Wheel od Thrustmastera. Ovaj 11-inčni kotač s aluminijskim okvirom ima ručke od brušene kože optimizirane za dugotrajne sesije igranja i poboljšanu povratnu informaciju o sili. Dvije metalne poluge mjenjača, šest...
149,90€
12 x 12,49€24 x 6,68€
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 9213

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Volan THRUSTMASTER TM Open add on WW
149,90€
Opis
Uronite u svijet visokooktanskih virtualnih utrka s dodatkom Thrustmaster Open Wheel od Thrustmastera. Ovaj 11-inčni kotač s aluminijskim okvirom ima ručke od brušene kože optimizirane za dugotrajne sesije igranja i poboljšanu povratnu informaciju o sili. Dvije metalne poluge mjenjača, šest akcijskih tipki, D-pad i rotirajući prekidač daju vam više konfiguracija, omogućujući vam fino podešavanje iskustvo na Xbox One, PlayStation 4 i računalima sa sustavom Windows 7 i novijim.
Ovaj kotač je kompatibilan sa svim trkaćim kotačima Thrustmaster T-serije, TS-XW Racer Parco P310 Competition Mod, T-GT, T300 RS GT Edition, TX Racing Wheel Leather Edition, T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition te T300RS kotačem i pedalom setovi i BT LED zaslon, koji se svi prodaju zasebno.
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top