Volan THRUSTMASTER Ferrari 250 GTO Wheel Add-on, za PC

Osnovne značajke
Dodatak za upravljač za Ferrari 250 GTO od Thrustmastera je službeno licencirani kotač dizajniran za proslavu 55. godišnjice Ferrarija 250 GTO. Ima promjer od 13in, metalnu prednju ploču i okvir, stranice obložene pravim drvom i pločicu s pravim kromiranim logotipom. Kompatibilan je s...
399,90€
12 x 33,33€24 x 17,83€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 9213

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Volan THRUSTMASTER Ferrari 250 GTO Wheel Add-on, za PC
399,90€
Opis
Dodatak za upravljač za Ferrari 250 GTO od Thrustmastera je službeno licencirani kotač dizajniran za proslavu 55. godišnjice Ferrarija 250 GTO. Ima promjer od 13in, metalnu prednju ploču i okvir, stranice obložene pravim drvom i pločicu s pravim kromiranim logotipom. Kompatibilan je s odabranim trkaćim kotačima i dolazi u kolekcionarskoj poklon kutiji s vrućim žigosanim unutarnjim zaslonom od pjene.
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top