Volan THRUSTMASTER 599XX EVO 30 Ferrari Alcantara Wheel Add-on

Osnovne značajke
Utrkujte se u stilu i udobnosti s Thrustmasterovim 599XX EVO 30 Wheel Alcantara Edition izdanjem. Ovaj trkaći volan od 30 cm replika je upravljača Ferrarija 599XX EVO 8:10 i ima službenu Ferrarijevu licencu. Ima ručno prošiveno tijelo izrađeno od istog materijala Alcantara koji se koristi na...
199,90€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 16,66€24 x 8,91€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Volan THRUSTMASTER 599XX EVO 30 Ferrari Alcantara Wheel Add-on
199,90€
Opis
Utrkujte se u stilu i udobnosti s Thrustmasterovim 599XX EVO 30 Wheel Alcantara Edition izdanjem. Ovaj trkaći volan od 30 cm replika je upravljača Ferrarija 599XX EVO 8:10 i ima službenu Ferrarijevu licencu. Ima ručno prošiveno tijelo izrađeno od istog materijala Alcantara koji se koristi na Ferrarijevim volanima za bolje prianjanje i rukovanje. Kolo upravljača ima dvije pedale na upravljaču, šest tipki za lak pristup, rotirajući prekidač u tri položaja i višesmjernu D-ploču. Osim toga, kompatibilan je sa svim trkaćim upravljačima Thrustmaster T-serije i ima sustav za brzo otpuštanje za jednostavno uklanjanje i zamjenu. Trkaći volan 599XX Evo kompatibilan je s PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One i opcijskim upravljačkim programom za Windows računala.
Radi s PS5 igrama *
* Kompatibilnost s PS5 igrama testirao je i potvrdio Thrustmaster. U trenutku objave, Sony Interactive Entertainment LLC još nije testirao ili potvrdio kompatibilnost svih PS5 proizvoda.
Napomena: Proizvod je samo volan. Za punu funkcionalnost potrebno je kupiti dodatne komponente. Kompatibilan s Thrustmaster T500 RS, Ferrari F Integral T500, T300 RS, T300 Ferrari GTE i TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition.
Značajke:
Ručno prošiveni omot od istog materijala Alcantara koji se koristi na Ferrari volanima
Ima poliuretanski dizajn (za fleksibilniji dodir i veću udobnost) i unutarnji čelični prsten (za poboljšani prijenos osjeta vožnje i efekte povratne sprege)
Središnji žbici od brušenog metala debljine 2 mm
Dvije pedale volana od 5 inča pričvršćene su na bicikl i kreću se s njim
Šest jednostavnih, jasno prepoznatljivih akcijskih gumba
3-položajni okretni prekidač s funkcijom pritiska u sredini
Jedan višesmjerni D-pad

Tehnički podaci:
Upravlja s 2 pedale za upravljanje
6 akcijskih gumba
3-položajni okretni prekidač
Višenamjenski D-Pad
Veličina kotača 30 cm
Kompatibilan s PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Windows PC
Kompatibilan s Thrustmaster T500 RS, Thrustmaster Ferrari F1 Integral T500, Thrustmaster T300 RS, Thrustmaster T300 Ferrari GTE, Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition
Težina 1,2 kg
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top