Volan SPAWN Momentum, za PC/PS3/PS4/X360/Xone/Switch

Osnovne značajke
SPAWN MOMENTUM trkaći volan namijenjen je za korištenje na PC-u i igraćim konzolama PS3, PS4, X360, XONE, SWITCH. Trkaći volan ima ugrađene vibracijske motore i ima rotaciju od 180 stupnjeva. Osim volana tu su i papučice za kočenje i ubrzanje. Upravljač ima sustav u 6 točaka za...
89,90€
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1629

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Volan SPAWN Momentum, za PC/PS3/PS4/X360/Xone/Switch
89,90€
Opis
SPAWN MOMENTUM trkaći volan namijenjen je za korištenje na PC-u i igraćim konzolama PS3, PS4, X360, XONE, SWITCH. Trkaći volan ima ugrađene vibracijske motore i ima rotaciju od 180 stupnjeva. Osim volana tu su i papučice za kočenje i ubrzanje. Upravljač ima sustav u 6 točaka za pričvršćivanje na stol ili drugu ravnu površinu. Na upravljaču se nalazi 8-smjerni D-pad.
Kompatibilno sa: PC, Playstation 3, Playstation 4, XBOX360, XBOXONE, Nintendo SWITCH
Spawn
Spawn

Spawn je brand pokrenut od strane gamera koji tijekom godina, nisu mogli pronaći opremu koja bi im odgovarala, pa su odlučili napraviti vlastitu. Spawn dizajn gaming stolica je ergonomski, s mogućnošću prilagodbe naslona za glavu i potporu za donji dio leđa, nasloni za ruke imaju podesivu visinu, a višefunkcijska nagibna funkcija može se zaključati u položajima optimiziranim za rad. Osim gaming stolica nude i raznu gaming periferiju.

Pregled svih Spawn proizvoda

Povezani artikli

Top