Ručna kočnica THRUSTMASTER TSS Sparco MOD+

Osnovne značajke
Prijeđite na Thrustmasterov TSS Sparco Mod + ručna kočnica. Ova ručna kočnica i službeni 2-u-1 prijenos s licencom Sparco imaju dva načina rada za potrebe vašeg trkaćeg simulatora. U GT načinu rada ručna kočnica postavljena je vodoravno, a u Rally načinu rada okomito. Također je...
329,90€
12 x 27,49€24 x 14,71€
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1021

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Ručna kočnica THRUSTMASTER TSS Sparco MOD+
329,90€
Opis
Prijeđite na Thrustmasterov TSS Sparco Mod + ručna kočnica. Ova ručna kočnica i službeni 2-u-1 prijenos s licencom Sparco imaju dva načina rada za potrebe vašeg trkaćeg simulatora. U GT načinu rada ručna kočnica postavljena je vodoravno, a u Rally načinu rada okomito. Također je podesiv po visini i ima ugrađene M6 navoje koji se koriste za pričvršćivanje na kabine i nosače kokpita. Spojite parkirnu kočnicu na svoje računalo, Xbox One i PS4 putem USB priključka tipa A.
Značajke
H.E.A.R.T HallEffect AccuRate tehnologija
Tehnologija H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate) koristi beskontaktne magnetske senzore za točnost koja također ne opada tijekom vremena.
Dva načina: parkirna kočnica i sekvencijalni mjenjač
1:1 replika ručice mjenjača (85 mm visine)
Podesiva ručica parkirne kočnice: vodoravna za GT mod i okomita za Rally mod
Plosnate opruge industrijske klase s otporom od 4 kg
Ugrađeni M6 navoji za kabine i nosače kokpita
Windows 10/8/7, Xbox One i PS4 kompatibilnost
Kompatibilan s trkaćim volanima bilo koje marke
Preporučeni Thrustmaster trkaći volani: T150, serija T300, serija TX, T500 RS, TS-PC RACER, TS-XW RACER i T-GT
USB Type-A sučelje
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top