Pedale THRUSTMASTER T-LCM Pedals WW

Osnovne značajke
Thrustmaster s ponosom predstavlja svoj prvi set magnetskih pedala za više platformi s papučicom kočnice koja uključuje Load Cell tehnologiju, za ultra-precizno kočenje u trkaćim igrama.
Thrustmasterov poznati vlasnički H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) sustav daje natjecateljima...
229,90€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 19,16€24 x 10,25€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Pedale THRUSTMASTER T-LCM Pedals WW
229,90€
Opis
Thrustmaster s ponosom predstavlja svoj prvi set magnetskih pedala za više platformi s papučicom kočnice koja uključuje Load Cell tehnologiju, za ultra-precizno kočenje u trkaćim igrama.
Thrustmasterov poznati vlasnički H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) sustav daje natjecateljima priliku da dožive nevjerojatno realistične senzacije, zahvaljujući magnetskim senzorima koji omogućuju rezoluciju do 16 bita.
Svestran i stabilan, T-LCM set pedala korisnicima daje značajne prednosti prilikom utrka: pedale se mogu podesiti; set od 6 opruga omogućuje mnoštvo mogućnosti podešavanja; jedinica sadrži neklizajuće, 100% metalne materijale; a postavke seta pedala (mrtva zona i elektronička sila [Brake Force]) mogu se podesiti putem priloženog softvera.
Ovaj proizvod je kompatibilan s PC-om (Windows 10/8/7), kao i s konzolama PlayStation 4 i Xbox One.
Kompatibilan s računalom (preko USB-a) u sustavu Windows 10/8/7 sa svim trkaćim kotačima na tržištu. U PC igrama (koristeći USB kabel), razlučivost T-LCM pedala je 16 bita po pedali. Kompatibilan s konzolama PS4 i Xbox One s trkaćim kotačima Thrustmaster T-GT, T300, T150, TS-XW, TX i TMX. U igrama za PS4 i Xbox One (koristeći RJ12 kabel), razlučivost T-LCM pedala je 12 bita po pedali.
Ključne točke:
Tehnologija magnetskog senzora, bez kontakta ili potenciometara, za neograničen vijek trajanja i optimalnu točnost.
Tehnologija senzora sile load Cell: do 220 lb / 100 kg tlaka, za savršenu količinu snage kočenja.
Podesiva mehanička sila kočnice zahvaljujući setu od 6 opruga uključenih u set pedala, za mnoštvo brzih podešavanja.
Neovisno podesive pedale (visina, razmak i nagib) za optimiziranu udobnost igranja prema željama korisnika.
Softver za kalibraciju omogućuje podešavanje sile kočnice, plus mrtve zone za sve 3 pedale.
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top