Baza za volan THRUSTMASTER T300RS Servo Base EMEA, za PS3/PS4/PS5/PC

Osnovne značajke
THRUSTMASTER T300RS SERVO BASE baza je upravljača koja je kompatibilna sa širokim rasponom vanjskih uređaja Thrustmaster, tako da možete prilagoditi svoje trkaće postavke kako biste uživali u trkaćim igrama i simulatorima. Sadrži 1080 ° bazu povratnih informacija o sili s motorom bez...
289,90€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 24,16€24 x 12,92€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Baza za volan THRUSTMASTER T300RS Servo Base EMEA, za PS3/PS4/PS5/PC
289,90€
Opis
THRUSTMASTER T300RS SERVO BASE baza je upravljača koja je kompatibilna sa širokim rasponom vanjskih uređaja Thrustmaster, tako da možete prilagoditi svoje trkaće postavke kako biste uživali u trkaćim igrama i simulatorima. Sadrži 1080 ° bazu povratnih informacija o sili s motorom bez četkica za glatke, besprijekorne i realne povratne informacije. Uz to ima H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology), koji koristi beskontaktni magnetski senzor za točnost koja se neće smanjiti ni nakon dulje uporabe. Servo baza T300 Racing Wheel Servo Base kompatibilan je s Windows računalima i igraćim konzolama PlayStation 3 i PlayStation 4. Imajte na umu da je ovaj proizvod samo baza i za rad mu trebaju dodatne komponente.
Značajke:
H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate tehnologija)
Automatski otkriveno na PS4 i PS3
Prekidač za odabir PS4 / PS3 pruža vam optimalnu kompatibilnost u oba sustava. Također je kompatibilan s izbornicima konzole i službenim tipkama na odvojivim Thrustmaster kotačima.
Thrustmasterov sustav brzog otpuštanja omogućuje vam brzu i jednostavnu promjenu trkaćih upravljača, tako da možete koristiti upravljač koji vam najviše odgovara.
Pomoću metalnog središnjeg sustava pričvršćivanja i ugrađenih navoja na vijke, T300 se može postaviti na stolove, police, pa čak i u kokpite.
Kompatibilan na PS4, PS3 i PC-u sa odvojivim Thrustmaster upravljačima, uključujući TM Leather 28 GT Add-On Wheel, Ferrari F1 Add-On Wheel, Ferrari GTE Wheel Add-On i druge
Kompatibilan na PS4, PS3 i PC-u s kompletima papučica Thrustmaster s tri papučice: T3PA i T3PA-PRO - Dodatak za papučice Thrustmaster 3
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top