Igra za NINTENDO Switch, SPLATOON 3

Osnovne značajke
Uđite u Splatlands, suncem opečenu pustinju u kojoj žive Inklingi i Octolingi prekaljeni u borbi. Splatsville, grad kaosa, adrenalinsko je srce ove prašnjave pustoši.
Čak i u ovom pustom okruženju, Turf War vlada i bitke bjesne u novim fazama smještenim u okolnim divljinama. Novi...
66,30€
Dostupno manje od 5 kom
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 2

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Igra za NINTENDO Switch, SPLATOON 3
66,30€
Opis
Uđite u Splatlands, suncem opečenu pustinju u kojoj žive Inklingi i Octolingi prekaljeni u borbi. Splatsville, grad kaosa, adrenalinsko je srce ove prašnjave pustoši.

Čak i u ovom pustom okruženju, Turf War vlada i bitke bjesne u novim fazama smještenim u okolnim divljinama. Novi dinamični potezi pomažu borcima izbjeći napade i pokrivati više terena, zajedno s novim oružjem u obliku luka za bacanje tinte.

U story modeu pridružite se agentu 3 u borbi protiv neposlušnih Oktarijana. Otkrijte tajne Alterne, Fuzzy Oozea, i kako se povezuju s temom, inPovratak sisavacain.

Udružite se i obranite od valova opasnih Salmonidskih šefova u sljedećoj iteraciji Salmon Run, coop modu sa svježim novim značajkama.
Nintendo
Nintendo

Nintendo je renomirani svjetski brend u industriji videoigara koji je osvojio srca igrača diljem svijeta. Sa svojim jedinstvenim pristupom igrama i inovativnim konzolama, Nintendo pruža nevjerojatno iskustvo igranja koje nadmašuje očekivanja. Njihove konzole, poput Nintendo Switch-a, omogućavaju igračima da uživaju u igrama kod kuće i na putovanju, pružajući fleksibilnost i nevjerojatnu raznolikost igara. Nintendo je poznat po svojim ikoničkim likovima poput Marija, Zelde i Pokemona, koji su postali neizostavan dio popularne kulture. Njihove igre su inovativne, kreativne i uzbudljive, pružajući sate zabave za igrače svih dobnih skupina. Osim konzola i igara, Nintendo također nudi razne dodatne opreme i usluge koje nadopunjuju igračko iskustvo. Njihova predanost kvaliteti, inovacijama i interaktivnosti čini Nintendo brendom koji se ističe na tržištu videoigara.

Pregled svih Nintendo proizvoda

Povezani artikli

Top