Gaming / uredska stolica UVI CHAIR Devil Red, 90kg, crvena

Osnovne značajke
Veličina stolice: M - za teenagere
Maksimalna težina: 90
Maksimalna visina osobe: 180
Materijal: PU koža
Gaming stolica UVI Chair Devil Red stolica presvučena kvalitetnom PU kožom odlikuje se podesivim naslonima za ruke i ergonomskim oblikom koji podupire leđa te omogućava...
230,00€
12 x 19,17€24 x 10,25€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 5

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gaming / uredska stolica UVI CHAIR Devil Red, 90kg, crvena
230,00€
Opis
Veličina stolice: M - za teenagere
Maksimalna težina: 90
Maksimalna visina osobe: 180
Materijal: PU koža

Gaming stolica UVI Chair Devil Red stolica presvučena kvalitetnom PU kožom odlikuje se podesivim naslonima za ruke i ergonomskim oblikom koji podupire leđa te omogućava pravilno držanje. Opremljen je s dva meka podesiva jastuka: lumbalni jastuk za potporu leđima i jastuk za vrat i glavu. Naslon se može točno prilagoditi vašim željama i spustiti u potpuno vodoravan položaj.
UVI Chair
UVI Chair

UVI Chair stolice su ergonomski dizajnirane kako bi tvoje iskustvo sjedenja bilo što bolje moguće! Posebno izrađene s naglaskom na udobnost i podršku, UVI stolice su konstruirane da potiču pravilno držanje tijela, smanjuju napor na tijelu i poboljšavaju opće blagostanje tijekom duljeg sjedenja. Bez obzira koristiš li ih za igranje, rad u uredu ili opuštanje, UVI stolice stavljaju tvoje udobnost na prvo mjesto i pružaju ugodno iskustvo sjedenja koje ti pomaže u produktivnosti i da se opustiš tijekom cijelog dana. S pažnjom prema detaljima i predanošću kvaliteti, UVI stolice su savršen izbor za one koji traže udobnost, stil i poboljšanje držanja tijela u svojim rješenjima za sjedenje.

Pregled svih UVI Chair proizvoda

Povezani artikli

Top