Gaming stolica X ROCKER G-Force Sport 2.1 stereo audio

Osnovne značajke
X ROCKER G-FORCE SPORT 2.1 STEREO AUDIO GAMING STOLICA opremljena je klasičnim X Rocker dizajnom s potpuno novom bojom za igrače i ljubitelje e-sporta. Stolica ima ugrađeni stereo sustav postavljen na naslon za glavu, zajedno sa subwooferom postavljenim na naslon za savršeni 2.1 zvuk. Stolica se...
259,90€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 21,66€24 x 11,59€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 2

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gaming stolica X ROCKER G-Force Sport 2.1 stereo audio
259,90€
Opis
X ROCKER G-FORCE SPORT 2.1 STEREO AUDIO GAMING STOLICA opremljena je klasičnim X Rocker dizajnom s potpuno novom bojom za igrače i ljubitelje e-sporta. Stolica ima ugrađeni stereo sustav postavljen na naslon za glavu, zajedno sa subwooferom postavljenim na naslon za savršeni 2.1 zvuk. Stolica se lako sklapa za pohranu. X Rocker G-Force Sport kompatibilan je s većinom glavnih uređaja za igranje, uključujući PS3, PS Vita, Xbox 360, Wii, Wii U, 3DS, itd. Ova stolica je također kompatibilna s PS4 i Xbox One, tako da se povezuje na analogni audio RCA izlazi na vašem TV-u ili priključku za slušalice. Ako ovi audio izlazi nisu dostupni na vašem TV-u, možda će biti potreban dodatni digitalno-analogni pretvarač (prodaje se zasebno).
Svojstva:
2.1 audio sustav montiran na jastuk
Subwoofer postavljen na naslon za savršen zvuk
Bogato podstavljeni nasloni za ruke
Sklopivi za jednostavno pohranjivanje
Lako se sastavlja, samo rastegnite i spojite!
Tehnički podaci:
Visina: 81,5 cm
Širina: 55 cm
Dubina: 82 cm
Vrsta stolca: sklopivi
Materijal: umjetna koža
Potrebna instalacija: potrebna je ograničena instalacija
Težina: 22,5 kg
Raspon Plus: Da
X Rocker
X Rocker

X Rocker je vrhunski brand u proizvodnji gaming stolica i audio gaming opreme. Njihovi proizvodi su posebno dizajnirani kako bi pružili vrhunsko iskustvo igre i zabave.  X Rocker gaming stolice kombiniraju ergonomski dizajn, udobnost i visoku kvalitetu izrade kako bi igračima pružile neusporedivo iskustvo sjedenja tijekom igre. Neke stolica imaju i ugrađene zvučnike i vibracijske tehnologije koje omogućuju igračima da u potpunosti uživaju u zvuku i osjećaju igre. S X Rocker proizvodima, igrači mogu u potpunosti uroniti u svoje omiljene igre i doživjeti gaming na potpuno novoj razini.

Pregled svih X Rocker proizvoda

Povezani artikli

Top