Gaming stolica X ROCKER Dual Rivals

Osnovne značajke
X ROCKER DUAL RIVALS GAMING CHAIR je prva svjetska dupla stolica dizajnirana za sjedenje u kinu, grupne igre ili rješavanje suparništava među braćom i sestrama. Ekskluzivno za X Rocker, Dual ima 2.1 stereo audio sustav s 2 zvučnika i stražnji subwoofer koji se može povezati s raznim audio...
349,90€
12 x 29,16€24 x 15,60€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 18344

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gaming stolica X ROCKER Dual Rivals
349,90€
Opis
X ROCKER DUAL RIVALS GAMING CHAIR je prva svjetska dupla stolica dizajnirana za sjedenje u kinu, grupne igre ili rješavanje suparništava među braćom i sestrama. Ekskluzivno za X Rocker, Dual ima 2.1 stereo audio sustav s 2 zvučnika i stražnji subwoofer koji se može povezati s raznim audio uređajima i igraćim konzolama putem univerzalnog 3,5 mm priključka za slušalice, isporučujući impresivan zvuk i duboke basove. Vrhunsko iskustvo igranja za 2 igrača.
Značajke:
Prva gaming stolica za 2 igrača na svijetu
2.1 sustav zvučnika postavljen na jastuk
Bogato podstavljeni nasloni za ruke
Ugrađeni subwoofer za duboke basove
Specifikacija:
Putem neizravne veze s TV-om preko analognog audio priključka, može biti potreban dodatni DAC adapter (prodaje se zasebno) ako ti izlazi nisu dostupni.
Visina stolca: 80 cm
Širina stolca: 83 cm
Potrebna instalacija: potrebna je ograničena instalacija
Materijal: umjetna koža
Širina: 112,5 cm
Visina: 80 cm
Dubina: 83 cm
Težina: 25,2 kg
Boja: Crna / Plava / Crvena
X Rocker
X Rocker

X Rocker je vrhunski brand u proizvodnji gaming stolica i audio gaming opreme. Njihovi proizvodi su posebno dizajnirani kako bi pružili vrhunsko iskustvo igre i zabave.  X Rocker gaming stolice kombiniraju ergonomski dizajn, udobnost i visoku kvalitetu izrade kako bi igračima pružile neusporedivo iskustvo sjedenja tijekom igre. Neke stolica imaju i ugrađene zvučnike i vibracijske tehnologije koje omogućuju igračima da u potpunosti uživaju u zvuku i osjećaju igre. S X Rocker proizvodima, igrači mogu u potpunosti uroniti u svoje omiljene igre i doživjeti gaming na potpuno novoj razini.

Pregled svih X Rocker proizvoda

Povezani artikli

Top