Gaming stolica SPAWN Yugo Edition, 150kg

Osnovne značajke
SPAWN YUGO EDITION je gaming stolica izrađena od kvalitetne PU kože u kombinaciji s metalnim jastucima i jastucima od memorijske pjene, koji pružaju udobnost tijekom dužih igranja. Osim stolice, tu su i mekani jastuci za glavu i leđa. Šasija stolice je izrađena od aluminija i ima 5 kotača....
299,90€
12 x 24,99€24 x 13,37€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 27923

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gaming stolica SPAWN Yugo Edition, 150kg
299,90€
Opis
SPAWN YUGO EDITION je gaming stolica izrađena od kvalitetne PU kože u kombinaciji s metalnim jastucima i jastucima od memorijske pjene, koji pružaju udobnost tijekom dužih igranja. Osim stolice, tu su i mekani jastuci za glavu i leđa. Šasija stolice je izrađena od aluminija i ima 5 kotača. Stolica ima 4D naslone za ruke i mehanizam za podešavanje visine stolice s plinskim amortizerom.
Tehnički podaci:
4D nasloni za ruke
Nosivost do 150 kg
Materijali PU koža, aluminij, memorijska pjena
Mehanizam za podešavanje visine stolice s plinskim amortizerom
Spawn
Spawn

Spawn je brand pokrenut od strane gamera koji tijekom godina, nisu mogli pronaći opremu koja bi im odgovarala, pa su odlučili napraviti vlastitu. Spawn dizajn gaming stolica je ergonomski, s mogućnošću prilagodbe naslona za glavu i potporu za donji dio leđa, nasloni za ruke imaju podesivu visinu, a višefunkcijska nagibna funkcija može se zaključati u položajima optimiziranim za rad. Osim gaming stolica nude i raznu gaming periferiju.

Pregled svih Spawn proizvoda

Povezani artikli

Top