Gaming stolica SPAWN Knight Series, 150kg, plava

Osnovne značajke
Profesionalna gaming stolica SPAWN KNIGHT SERIES izrađena je od visokokvalitetnog materijala, koji omogućuje udobni multi-gaming ili drugi duži rad na računalu. Odlikuje se elegantnim i ergonomskim dizajnom, koji korisniku omogućuje potpunu udobnost uz nježnu potporu za vrat i lumbalni...
249,90€
12 x 20,83€24 x 11,14€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 18192

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gaming stolica SPAWN Knight Series, 150kg, plava
249,90€
Opis
Profesionalna gaming stolica SPAWN KNIGHT SERIES izrađena je od visokokvalitetnog materijala, koji omogućuje udobni multi-gaming ili drugi duži rad na računalu. Odlikuje se elegantnim i ergonomskim dizajnom, koji korisniku omogućuje potpunu udobnost uz nježnu potporu za vrat i lumbalni dio.
Ergonomski dizajn stolice potiče optimalno držanje i nudi mogućnost podešavanja nagiba i visine prilagođenog naslona za ruke. Udobna pjena brine o udobnosti korisnika i obrađena je kvalitetnom eko kožom koja omogućuje jednostavno čišćenje. Dodana su još dva jastuka koje možete postaviti po želji.
Tehničke informacije:
Maksimalno opterećenje: 150 kg
Kut nagiba: 85-155°
Materijal: eko koža
Naslon za ruke podesiv po visini
Jastuk za glavu i lumbalni oslonac
Snažan unutarnji metalni okvir
Vrhunska i meka PU pjena
Izuzetno jaka aluminijska baza s 5 krakova
Boja: plava/crna
Spawn
Spawn

Spawn je brand pokrenut od strane gamera koji tijekom godina, nisu mogli pronaći opremu koja bi im odgovarala, pa su odlučili napraviti vlastitu. Spawn dizajn gaming stolica je ergonomski, s mogućnošću prilagodbe naslona za glavu i potporu za donji dio leđa, nasloni za ruke imaju podesivu visinu, a višefunkcijska nagibna funkcija može se zaključati u položajima optimiziranim za rad. Osim gaming stolica nude i raznu gaming periferiju.

Pregled svih Spawn proizvoda

Povezani artikli

Top