Set za upravljanje avionima THRUSTMASTER TCA Yoke Pack Boeing Edition

Osnovne značajke
THRUSTMASTER TCA Yoke Pack Boeing Edition je sustav zrakoplova koji su službeno licencirali i Boeing i Xbox, za Xbox One i Xbox Series X | S. Također je kompatibilan s osobnim računalom. TCA Boeing Edition, Thrustmasterova nova vodeća ponuda za civilno zrakoplovstvo, linija je proizvoda koja...
499,90€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 41,66€24 x 22,29€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Set za upravljanje avionima THRUSTMASTER TCA Yoke Pack Boeing Edition
499,90€
Opis
THRUSTMASTER TCA Yoke Pack Boeing Edition je sustav zrakoplova koji su službeno licencirali i Boeing i Xbox, za Xbox One i Xbox Series X | S. Također je kompatibilan s osobnim računalom. TCA Boeing Edition, Thrustmasterova nova vodeća ponuda za civilno zrakoplovstvo, linija je proizvoda koja donosi vrhunske nove značajke s vrlo specifičnim ciljem: oponašati različite kontrole, kinematiku leta i osjećaje koje doživljavaju pravi Boeingovi piloti koji upravljaju zrakoplovom 787.
S čvrstim metalnim okvirom dobivate stabilnost i snagu dok okrećete upravljač za 150°. Kvadrant ima modularni dizajn koji vam omogućuje da prilagodite svoje kontrole tako da odgovaraju širokom rasponu stilova zrakoplova. Ovaj kvadrant uključuje tri osi s izmjenjivim polugama, poluge s dvostrukim potiskom s funkcionalnim pretvaračima potiska i automatske tipke za gas. Dobivate 35 akcijskih gumba između upravljačke palice i kvadranta, tako da možete jednostavno podesiti parametre leta za istinski dubinski doživljaj letenja.
Preciznost leta
Tehnologija HallEffect AccuRate (H.E.A.R.T.) ekskluzivni je stil upravljanja koji nudi 16-bitnu rezoluciju bez trenja na svim osovinama plinskog kvadranta za iznimnu točnost, koja je neophodna za pravo letenje.
CILJ. Kompatibilan sa softverom
Promijenite svoje kontrole s besplatnim Thrustmaster Advanced Programming Graphical Editor (T.A.R.G.E.T.), koji vam daje osnovne, napredne i skriptne načine rada kako biste mogli fino podesiti svoje iskustvo letenja.
Kompatibilnost
Instalirajte ovaj kvadrant na različite površine s opcijskim ThrustmasterTM Flying Clamp ili TM Flying Desk Mount sustavima kako biste stvorili svoj vlastiti kućni kokpit.
Plug and Play dizajn
TCA kvadrant Boeing Edition automatski se prepoznaje u PC Flight Simulatoru s Microsoft Windows 10. Ovaj kvadrant mora biti povezan s TCA Yoke Boeing Edition kada se koristi s konzolama Xbox Series X | S i Xbox One.
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top