Joystick THRUSTMASTER TWCS Throttle Joystick Accessory PC

Osnovne značajke
Thrustmaster je posvetio četvrt stoljeća iskustva u dizajnu kontrola simulacije leta ispunjavanju rastuće želje zaljubljenika u aeronautičke simulacije - posebno onih u svemiru - da postanu samostalni supervizor srednje cijene. Thrustmaster Weapon Control System (TWCS) dizajniran je za napredne...
109,90€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1588

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Joystick THRUSTMASTER TWCS Throttle Joystick Accessory PC
109,90€
Opis
Thrustmaster je posvetio četvrt stoljeća iskustva u dizajnu kontrola simulacije leta ispunjavanju rastuće želje zaljubljenika u aeronautičke simulacije - posebno onih u svemiru - da postanu samostalni supervizor srednje cijene. Thrustmaster Weapon Control System (TWCS) dizajniran je za napredne pilote koji traže sveobuhvatan, ergonomski, udoban i precizan uređaj za realistično uranjanje u igru.
TWCS je kompatibilan s računalom putem USB kabela. Operativni sustavi su Windows 10, 8, 7 i Vista (32- i 64-bitne verzije).
TWCS kontrola potiska
Lijevom rukom kontrolirate TWCS (Thrustmaster Weapon Control System). Guranje poluge povećava i smanjuje potisak zrakoplova ili svemirske letjelice.
Budući da je ova poluga postavljena niže od kvadrantnih sustava, posebno je udobna.
TWCS kontrola potiska
Za potpunu kontrolu nad TWCS-om, osim tipki na joysticku, uključuje 14 tipki i POV kapu s osam smjerova. Ukupno, igrači imaju pet osovina, 30 tipki i dvije kapice s osam smjera, te tri dodatne osovine koje koriste TFRP bočno upravljanje *.
TWCS ima pet osovina i RJ12 konektor na stražnjoj strani, što omogućuje povezivanje vanjskog i opcionalnog TFRP * bočnog upravljanja iz Thrustmaster ekosustava.
* Proizvod se prodaje zasebno.
PAMETAN. (Napredne tračnice s kliznim pokretom)
Jedinstveni sustav tračnica omogućuje savršeno glatko kretanje potisne poluge. Put od 80 milimetara daje kontrolu nad svim detaljima.
Pomoću posebnog vijka igrač može podesiti kakav će otpor poluga pružiti prilikom kretanja.
Thrustmasterov napredni zrakoplovni ekosustav
Ovi proizvodi su dio skupa simulacijskih igrača koji se mogu koristiti jedni s drugima. Kompletan ekosustav sastoji se od FCS pilot šipke, TWCS ručice za upravljanje potiskom, TFRP * bočnog kormila * i MFD * (višefunkcijski zaslon). Svi ovi uređaji također su kompatibilni sa softverom T.A.R.G.E.T. **
* Prodaje se zasebno.
** Besplatni softver potrebno preuzet s interneta.
Napredni PC softver T.A.R.G.E.T. **
Thrustmaster Advanced programming Graphical Editor softver omogućuje vam da kontrolirate mnoge Thrustmaster uređaje i da ih prepoznate kao jedan uređaj. Također se može koristiti za učitavanje ili stvaranje posebnih profila za svaku igru i programske funkcije do 256 gumba.
Možete prilagoditi svoje profile i podijeliti ih sa zajednicom.
** Besplatni softver preuzet s interneta.
Ergonomski dizajn pruža udobnost
Zahvaljujući svom obliku i ergonomiji, TWCS omogućuje igračima da postanu učinkovitiji i točniji tijekom leta. Ova vrsta naprednog upravljanja postaje još važnija kada je igrač uronjen u VR okruženje.
TWCS je najbolji način da sve držite na dohvat ruke.
Dimenzije: 264x 229x 152 mm
Težina: 1000 g
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top