Gamepad THRUSTMASTER TCA YOKE Boeing Edition

Osnovne značajke
TCA Yoke Boeing Edition je sustav zrakoplova koji ima službenu licencu i Boeinga i Xboxa. Kompatibilan je s Xbox One i Xbox Series X | S i PC. TCA Boeing Edition je Thrustmasterova nova vodeća ponuda za civilno zrakoplovstvo, linija proizvoda koja pruža vrhunske nove značajke s vrlo specifičnim...
399,99€
12 x 33,33€24 x 17,83€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 9172

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gamepad THRUSTMASTER TCA YOKE Boeing Edition
399,99€
Opis
TCA Yoke Boeing Edition je sustav zrakoplova koji ima službenu licencu i Boeinga i Xboxa. Kompatibilan je s Xbox One i Xbox Series X | S i PC. TCA Boeing Edition je Thrustmasterova nova vodeća ponuda za civilno zrakoplovstvo, linija proizvoda koja pruža vrhunske nove značajke s vrlo specifičnim ciljem: oponašati različite kontrole, kinematiku leta i osjećaje koje doživljavaju pravi Boeingovi piloti u kontroli zrakoplova 787.
Thrustmasterov PENDUL_R mehanizam ovjesa oponaša uzbuđenje korištenja visećeg kormila postavljenog na podu kao u pravom Boeingu. TCA Yoke Boeing Edition ima dugi domet od 21 inča.
TCA Yoke Boeing Edition ima na temelju 2 dodatne osovine koje omogućuju različite neovisne manevre – uključujući mogućnost izravnog polijetanja bez korištenja plinskog kvadranta.
Unutarnja struktura upravljača je 100% metalna, za izvrsnu čvrstoću i uravnoteženu raspodjelu težine komandi, što osigurava iznimnu stabilnost.
TCA Yoke Boeing Edition omogućuje igračima da prilagode broj unutarnjih opruga (2 do 4 opruge se mogu koristiti istovremeno). To omogućuje korisnicima da prilagode količinu otpora prema svojim osobnim preferencijama za uistinu iznimnu kontrolu.
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top