Gamepad THRUSTMASTER TCA Quadrant Boeing Edition

Osnovne značajke
THRUSTMASTER TCA QUADRANT BOEING EDITION kvadrant, inspiriran Boeingom 787, omogućuje vam da doživite realistična polijetanja i slijetanja, što ga čini bitnim dodatkom vlasnicima TCA Yoke Boeing Edition Flight Stick.
S modularnim dizajnom možete prilagoditi svoj kvadrant tako da odgovara...
149,90€
12 x 12,49€24 x 6,68€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 8998

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gamepad THRUSTMASTER TCA Quadrant Boeing Edition
149,90€
Opis
THRUSTMASTER TCA QUADRANT BOEING EDITION kvadrant, inspiriran Boeingom 787, omogućuje vam da doživite realistična polijetanja i slijetanja, što ga čini bitnim dodatkom vlasnicima TCA Yoke Boeing Edition Flight Stick.
S modularnim dizajnom možete prilagoditi svoj kvadrant tako da odgovara širokom rasponu stilova zrakoplova. Ovaj kvadrant uključuje tri osi s izmjenjivim polugama, poluge s dvostrukim potiskom s funkcionalnim pretvaračima potiska i automatske tipke za gas. Kontrolirajte slijed leta pomoću poluga kočnice brzine i amortizera, autopilota i ukupno 17 fizičkih tipki. Možete čak dodati i drugi kvadrant za dodatne opcije kontrole leta. TCA Quadrant Boeing Edition nudi plug and play povezivost koja vam omogućuje besprijekornu upotrebu TCA Yoke Boeing Edition Flight Sticka na Windows 10, Xbox One i Xbox Series X | S PC.
Preciznost leta
Tehnologija HallEffect AccuRate (H.E.A.R.T.) ekskluzivni je stil upravljanja koji nudi 16-bitnu rezoluciju bez trenja na svim osovinama plinskog kvadranta za iznimnu točnost, koja je neophodna za pravo letenje.
CILJ. Kompatibilan sa softverom
Promijenite svoje kontrole s besplatnim Thrustmaster Advanced Programming Graphical Editor (T.A.R.G.E.T.), koji vam daje osnovne, napredne i skriptne načine rada kako biste mogli fino podesiti svoje iskustvo letenja.
Proširivi dizajn
Konektor vam omogućuje da proširite svoj kvadrant pomoću TFRP ili TPR kontrolnih sustava, pa čak i da dodate dodatni kvadrant.
Kompatibilan s instalacijom
Instalirajte ovaj kvadrant na različite površine s opcijskim ThrustmasterTM Flying Clamp ili TM Flying Desk Mount sustavima kako biste stvorili svoj vlastiti kućni kokpit.
Plug and Play dizajn
TCA kvadrant Boeing Edition automatski se prepoznaje u PC Flight Simulatoru s Microsoft Windows 10. Ovaj kvadrant mora biti povezan s TCA Yoke Boeing Edition kada se koristi s konzolama Xbox Series X | S i Xbox One.
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top