Gamepad THRUSTMASTER TCA Quadrant Airbus Edition WW Version

Osnovne značajke
Donesite realističnu kontrolu na svoj simulator leta pomoću TCA Quadrant Airbus Edition tvrtke Thrustmaster. Dizajniran za realno iskustvo upravljanja komercijalnim zrakoplovima, ovaj kvadrant za gas ima Airbusov upravljačku ploču, kao i reverzer potiska. Razine potiska također se mogu...
119,90€
Dostupno manje od 5 kom
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gamepad THRUSTMASTER TCA Quadrant Airbus Edition WW Version
119,90€
Opis
Donesite realističnu kontrolu na svoj simulator leta pomoću TCA Quadrant Airbus Edition tvrtke Thrustmaster. Dizajniran za realno iskustvo upravljanja komercijalnim zrakoplovima, ovaj kvadrant za gas ima Airbusov upravljačku ploču, kao i reverzer potiska. Razine potiska također se mogu prilagoditi kako bi se prilagodili različitim zrakoplovnim stilovima, a zatezni vijak na donjoj strani komandi može se koristiti za pronalaženje optimalne razine otpora. Magnetski senzori s Hallovim efektom pružaju preciznu kontrolu osovina nagiba i kotrljanja s 14-bitnom razlučivosti.
Nadalje, ova Airbusova replika uključuje realistična zaustavljanja u praznom hodu, usponu, savijanju, uzlijetanju i kretanju ili TO / GA. Uz to, ovaj kvadrant gasa uključuje dvije preklopne sklopke glavnog ventilatora motora i osam gumba za fizičku akciju. Još osam virtualnih gumba podijeljeno je u skupine od po četiri za svaku os. Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition kompatibilan je sa sustavom Windows 8 i novijim verzijama, a može se koristiti s drugim Thrustmaster kontrolama, uključujući T.Flight pedale kormila i Thrustmaster Pendular Rudder. Također je kompatibilan s hardverskim nosačem TM Flying Clamp.
Ugrađena nadogradnja
Upotrijebite priložene konektore za uparivanje TCA Quadrant Airbus Edition s opcionalnim pedalama kormila T.Flight ili drugim komandama Thrustmaster - dostupne zasebno. Dva kvadranta leptira za gas mogu se čak povezati i, s dva navoja M6 vijaka, pričvršćivanje na simulirani kokpit je brzo i jednostavno. Nema namjenskog prostora na simulatoru? Nema problema! Šest gumenih jastučića pružaju stabilnost pri korištenju kvadranta na stolu.
Uključi i igraj
Iskoristite izvornu integraciju u Microsoft Flight Simulator 2020, koji automatski prepozna kvadrant leptira za gas.
Kompatibilno sa softverom T.A.R.G.E.T.
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top