Gamepad THRUSTMASTER Eswap X Pro

Osnovne značajke
Potpuno modularni profesionalni gamepad
Novi mini štapići sljedeće generacije (NXG): dulji vijek trajanja i veća preciznost
Fizičko zaključavanje za okidače; izravno preslikavanje stražnjih tipki
T-MOD tehnologija i značajka Hot Swap omogućuju vam zamjenu modula s bilo kojim...
179,90€
12 x 14,99€24 x 8,02€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1512

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gamepad THRUSTMASTER Eswap X Pro
179,90€
Opis
Potpuno modularni profesionalni gamepad
Novi mini štapići sljedeće generacije (NXG): dulji vijek trajanja i veća preciznost
Fizičko zaključavanje za okidače; izravno preslikavanje stražnjih tipki
T-MOD tehnologija i značajka Hot Swap omogućuju vam zamjenu modula s bilo kojim drugim - u bilo kojem trenutku u igri
Izuzetno precizni moduli i akcijski gumbi, s minimalnim vremenom odziva
Neograničen ekosustav modula (prodaju se zasebno) za maksimalnu svestranost i udobnost igranja koja se stalno poboljšava
Besplatni softver za igrače Xboxa i PC-a (Windows 10): podesite sve važne postavke gamepada (preset za igre, ponovno mapiranje, osjetljivost, vibracije itd.)
Thrustmaster je oduševljen što nudi potpuno novi komad opreme za igranje za Xbox Series X|S, Xbox One i PC (Windows 10): njegov profesionalni gamepad, dizajniran za igrače koji žele podići svoje igranje na sljedeću razinu, doseći nove visine performanse i ostvariti najbolje moguće rangiranje.
Uz module sljedeće generacije i vrhunsku T-MOD tehnologiju, ESWAP X PRO CONTROLLER dizajniran je da se prilagodi svim stilovima igara zahvaljujući svojoj potpuno modularnoj ergonomiji, industrijskim komponentama, besplatnom softveru za konfiguraciju za Xbox i PC (Windows 10 ) igrači i beskrajni ekosustav dodatnih modula (prodaju se zasebno).
Ovaj proizvod je službeno licencirani uređaj Xbox Series X|S, a također je kompatibilan s Xbox One, kao i računalima sa sustavom Windows 10.
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top