Gamepad PDP NINTENDO Switch Deluxe, žičani + CTRL NSW

Osnovne značajke
S novim zatamnjivanjem svjetla dostupnim putem LED svjetala, svaki igrač može postaviti svoju omiljenu boju. Kontroler je izrađen od polikarbonatnog kućišta, koje otkriva unutarnji krug regulatora, kabel dužine 3m omogućuje nam slobodnu igru gotovo bez ograničenja. Osim toga, uključen je i...
34,90€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 9213

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gamepad PDP NINTENDO Switch Deluxe, žičani + CTRL NSW
34,90€
Opis
S novim zatamnjivanjem svjetla dostupnim putem LED svjetala, svaki igrač može postaviti svoju omiljenu boju. Kontroler je izrađen od polikarbonatnog kućišta, koje otkriva unutarnji krug regulatora, kabel dužine 3m omogućuje nam slobodnu igru gotovo bez ograničenja. Osim toga, uključen je i 3,5 mm priključak za slušalice koji podržava zvuk za igre i razgovore, a tipke se mogu reprogramirati.
Nintendo
Nintendo

Nintendo je renomirani svjetski brend u industriji videoigara koji je osvojio srca igrača diljem svijeta. Sa svojim jedinstvenim pristupom igrama i inovativnim konzolama, Nintendo pruža nevjerojatno iskustvo igranja koje nadmašuje očekivanja. Njihove konzole, poput Nintendo Switch-a, omogućavaju igračima da uživaju u igrama kod kuće i na putovanju, pružajući fleksibilnost i nevjerojatnu raznolikost igara. Nintendo je poznat po svojim ikoničkim likovima poput Marija, Zelde i Pokemona, koji su postali neizostavan dio popularne kulture. Njihove igre su inovativne, kreativne i uzbudljive, pružajući sate zabave za igrače svih dobnih skupina. Osim konzola i igara, Nintendo također nudi razne dodatne opreme i usluge koje nadopunjuju igračko iskustvo. Njihova predanost kvaliteti, inovacijama i interaktivnosti čini Nintendo brendom koji se ističe na tržištu videoigara.

Pregled svih Nintendo proizvoda

Povezani artikli

Top