Vrijeme je za novu razinu čišćenja uz Xiaomi!


Chipoteka s ponosom predstavlja nove članove moćne Xiaomi obitelji robotskih usisavača - Mi Vacuum Mop Pro 2 i Mi Vacuum Mop Pro 2+!


Robotski usisavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro sadrži ažurirani LDS navigacijski sustav koji podiže snagu brisanja na novu razinu što znači da tvoj novi usisavač može pronaći najbolju strategiju čišćenja na temelju različitog scenarija: "Y" oblik, ponavljanje ili rubno.

Također, dolazi i sa 16 tipova senzora uključujući 6 senzora litice, plutajuću glavnu četku, senzor proširenja, penjanje na prepreke visine 20 mm, integrirani donji oklop i Lidar senzor protiv sudara. Sadrži i uklonjivu vrećicu za prašinu velikog kapaciteta od 450 ml i spremnik za vodu s elektroničkim upravljanjem.

Nikad jednostavnije upravljanje pomoću Mi Home mobilne aplikacije gdje možeš postaviti virtualni zid kao i automatsko prepoznavanje prostorije.


Robotski usisavač Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ opremljen je vSLAM+TOF tehnologijama i navigacijskim sustavom koji omogućuje unaprijed izbjegavanje prepreka, kao i točno mapiranje i pametno upravljanje mapom. Sam će kreirati optimalni put čišćenja bez sudara s predmetima na podu!

Osim što prepoznaje tepihe, nudi veliku usisnu snaga od 3000 Pa s 4 razine snage usisavanja i čak 550 ml veliku vrećicu za prašinu. Usisavač uz mogućnost mop mokrog čišćenja sadrži i pametni električni spremnik za vodu od 250 ml, kao i 3 funkcije korištenja vode.

Baterija ima veliki kapacitet od 5200 mAh i automatsko punjenje usisavača, a profesionalni senzori u usisavaču uključuju dvostruki žiroskop, optički senzor protoka i senzor litice.

Upravljanje glasom i aplikacijama omogućeno je kroz Alexa i Google assistant, kao i Mi Home App.


Izaberi svog novog robotskog pomoćnika i naruči online uz brzu i besplatnu dostavu.

Top