Chipoteka ti donosi veliku akciju na sve što si poželiš - laptopi, tableti, pametni telefoni i satovi, periferija, profesionalna elektronika i oprema, televizori, audio oprema i još puuuuno toga!


U novu godinu s novim laptopom! Lenovo laptopi lideri su u poslovnom svijetu prijenosni računala te ćeš zasigurno pronaći svog novog partnera po super sniženim cijenama! Flex 5, IdeaPad 3 ili V15 - izbor je tvoj!

Garmin pametni satovi idealni su za sve tvoje novogodišnje avanture, a uz to savršeno pašu uz svaku odjevnu kombinaciju. Izaberi model koji ti se najviše sviđa, uživaj u hrpi vrhunskih performansi i naruči online uz brzu i besplatnu dostavu.

Treba ti novi monitor? Počasti svoje oči novim Samsung ili Xiaomi monitorom od 24" i kreni u novi godinu s nadmoćnom produktivnošću! 144 Hz, FreeSync i Full HD rezolucija - sve je tu!

GoPro Hero 8 akcijska kamera tvoj je novi kompanjon u svim avanturama - kreiraj vrhunske fotografije i snimke jednim pokretom i pokaži svima svoj avanturistički duh!

Znaš li da možeš usisavati i sjedećki? Tvoj Xiaomi robotski usisavač dolazi sa snažnom baterijom, prostranim kapacitetom te senzorima za sudare i razine tvog doma!

Mali kućanski aparati, pametni telefoni, printeri, tipkovnice, miševi, slušalice, gaming i uredske stolice, Raspberry Pi kutije, fishfinder i hrpa drugih odličnih proizvoda na akciji samo su jedan klik udaljeni od tebe! Pogledaj cijelu ponudu i spusti se po popust!


Akcija vrijedi od 10. do 30.01.2022. ili isteka zaliha te je dostava besplatna za sve narudžbe iznad 500 kn.

Povezani artikli

Top