Vrhunska sofisticiranost - moderan dizajn!

Upotpuni svoj prostor s BenQ monitorima minimalističkog dizajna koji pružaju vizualni užitak i optimalnu udobnost za oči. BenQ monitori za njegu očiju certificirani su za zaštitu od treperenja i niske plave svjetlosti, a IPS tehnologija omogućuje točnu reprodukciju boja i slike iz bilo kojeg kuta.

BenQ model GW2475H krasi široki kut gledanja od 178° te je idealan za rad i za preglede na ekranu s više ljudi u prostoriji. Njegova jedinstvena tehnologija niske plave svjetlosti dizajnirana je za filtriranje štetnog plavog svjetla, učinkovito smanjujući umor i iritaciju očiju. Tvoje oči možda ne vide treperenje, ali ih sigurno mogu osjetiti - stoga oslobodi svoje oči neugodnog efekta treperenja prelaskom na BenQ monitor!

BenQ GL2780 LED gaming monitor pruža svaki detalj slike uz najbolju kvalitetu gledanja. Vrijeme odziva od 1 ms te brzina osvježavanja od 75 Hz eliminiraju mrlje od pokreta za glatko gledanje videozapisa i doživljaj igranja. Uz mogućnost istovremenog prikazivanja 16.7 milijuna nijansi boja doživi prave boje, svilenkaste prijelaze i besprijekornu kvalitetu slike i uživaj u impresivnom igranju i video zabavi bez odgađanja.

Povezani artikli

Top