Za bolje zdravlje - ovlaživači zraka!

Lakši boravak u zatvorenim prostorijama tijekom zimskog perioda te brži oporavak od mnogih bolesti, infekcija ili prehlada uvelike ti mogu omogućiti ovlaživači zraka.

Sharp pročišćivači zraka uklanjanju bakterije, neželjene mirise i poboljšavaju vlažnost kože zahvaljujući trorazinskom stupnju filtracije i savršenoj cirkulaciji zraka od 20°. Osim što pokazuju čistoću zraka, njihovi senzori očitavaju visinu prašine, učinkoviti su i u udaljenim dijelovima soba te dolaze s Child lock zaštitom za znatiželjne mališane. 

Stadler Form ovlaživače zraka odlikuje izvanredno tihi rad, vrhunska kvaliteta i ušteda energije, a namijenjeni su za sobe od 30 do 100 m2. Albert je najbolji u svojoj klasi i pruža energetsku učinkovitost 3xA te osigurava zdravu klimu svake prostorije. Theo može stalno raditi - njegov timer se može programirati s radnim vremenom od 1 do 7 sati i kada radno vrijeme završi ili se spremnik za vodu napuni, automatski se isključuje. Braća Oskar i Oskar Little pružaju ti optimalnu vlažnost s najmanjom mogućom potrošnjom energije te su praktično tihi, a LED svjetla možeš prilagoditi za spavanje te ih učiniti nevidljivima.


Osiguraj optimalnu vlažnost i zdravu okolinu na vrijeme i naruči novi ovlaživač zraka na akciji uz besplatnu i brzu dostavu!


Povezani artikli

Top