Iskoristi priliku i ugrabi novi Redmi 12C za samo 139€ u periodu od 16. do 19.03.2023. ili isteka zaliha.

Redmi 12C pokreće MediaTek Helio G85 procesor koji dostavlja odlične i poboljšane performanse koje donose glatko iskustvo svakodnevnog korištenja sve od igranja igrica do fotografiranja. Velika 5000mAh baterija omogućuje dovoljno energije kako bi uređaj izdržao cijeli dan poziva, igranja igrica ili video sadržaja. Stražnji senzor otiska prsta skladno se uklapa u njegov minimalistički dizajn, a otključavanje telefona je brzo, jednostavno i sigurno.

Uz veliki 6.71“HD+ zaslon, Redmi 12C s lakoćom prikazuje tvoje najdraže filmove i igrice. Živopisni zaslon također omogućuje bolje vizualno iskustvo za dnevne navigacije i čitanje s njegovim 20:9:9 omjerom stranica. Način čitanja na uređaju štiti tvoje oči od umaranja i naprezanja posebice ako provodiš puno vremena za mobitelom.

Redmi 12C dolazi s ravnim rubovima, a zakrivljenim zaslonom. Moderan prugasti i rebrasti dizajn čini uređaj prepoznatljivim i otpornijim na klizanje uz još bolji osjećaj prianjanja u ruci.

Spreman je u svakom trenu za dobru fotografiju zahvaljujući 50MP glavnoj kameri. Redmi 12C nudi sjajne detalje i mogućnosti hvatanja svjetla kako bi mogli zabilježiti nezaboravne trenutke u svako doba dana pa i u mračnijim scenarijima. Moćni HDR i noćni način rada omogućuju jasne snimke čak i u zahtjevnim svjetlosnim uvjetima.

Izaberi svoju boju i iskoristi priliku!

Top