Vin se vratio i ove godine ti donosi veeeliku akciju na sve što ti treba - vrhunski Lenovo laptopi brzih Ryzen i Intel Core procesora, moderni Lenovo i Samsung Galaxy tableti za cijelu obitelj, pametni satovi i telefoni, periferija, profesionalna elektronika, sve za dom i još mnogo toga!

Realme pametni telefoni donose ti sve što ti treba na jednom mjestu - do 128 GB ugrađene memorije, Dual SIM opciju, moderan i prostran ekran, stražnju kameru do 64 MP i prednju kameru do 16 MP za stvaranje nikad kvalitetnijih fotografija i snimaka.

Opusti se uz novi Smart TV! Vin se pobrinuo i za to te ti je pripremio akciju na nekoliko vrhunskih modela Strong i Xiaomi pametnih televizora od 32" pa sve do 50" za nezaboravno iskustvo gledanja.

Ako više voliš provoditi vrijeme vani tu je popularni dron DJI Mini 2 Fly More Combo s naprednim značajkama i trajanjem baterije do čak 31 minutu, a Garmin pametni satovi omogućuju ti precizno i sigurno praćenje kondicije i zdravstvenog stanja, ali i bezbrižno slušanje omiljenih pjesama u hodu.

Senzori ugljičnog monoksida, dima i topline, ovlaživač, nadzorna kamera i dječji monitori i set zaštita od ozljeda tvoj dom pretvaraju u sigurnu oazu mira za sve ukućane, a bogata ponuda Raspberry Pi i Raspberry Pi Pico proizvoda zabavit će one malo starije.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 500 kn, a platiti možeš online, na rate ili pouzećem.

Pridruži se Vinu u najstrašnijoj akciji u gradu i šteeedi!

Povezani artikli

Top