Odabrani mali kućanski aparati na akciji!


Chipoteka ti donosi akciju na odabrane male kućanske aparate. Počasti se novim kućanskim pomagačem i uštedi!

Usisavač Nedis bez vrećice težak je samo 3.2 kg što ga čini idealnim za prenošenje, a u paketu dobivaš i kombiniranu četku za tepihe i tvrde podove te 2u1 nastavak za presvlake i male kutove.

Električna posuda jedan je od najsvestranijih uređaja da savršeno popuniš svoju kuhinju! Veliki kapacitet i podesiv termostat osiguravaju savršeno pripremanje manjih i velikih jela. Pogodna je za perilicu posuđa i dolazi s neljepljivim premazom pa je čišćenje brzo i bez napora.

Kuhalo za vodu kapaciteta 1.7 litara dolazi sa sigurnosnim poklopcem koji se otvara jednom rukom te je pogodan za ljevake i dešnjake. Također, tu je i zaštita od prokuhavanja i automatsko isključivanje, a elegantno i izdržljivo stakleno kućište savršeno paše u svaku kuhinju.

Savršene palačinke u tren oka? Mrak! Podesivi termostat, protuljepljivi premaz, neklizajuća gumena podloga i uklonjiva ploča za lakše čišćenje pružaju ti sigurno i zabavno iskustvo pečenja.

Toster od nehrđajućeg čelika dolazi s čak 7 postavki pečenja, uklonjivom ladicom za mrvice te funkcijom pohrane kabela - za urednu kuhinju. Tu je i funkcija odmrzavanja i ponovnog zagrijavanja tosta za još bolje iskustvo korištenja.


Akcija traje do 02.10.2022. ili do isteka zaliha, a dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 500 kn.

Povezani artikli

Top