Maksimalno mini.

DJI Mini 3 Pro moćan je koliko je i lagan. Teži manje od 249 g te je time najsigurniji u svojoj seriji dronova te ne zahtijeva registraciju u većini zemalja i regija. Njegov kompaktan dizajn čini ga idealnim za korištenje u svim uvjetima - na planinarenju, plaži, putovanjima i odmoru tako da ga jednostavno pospremi u torbu i gas!

Novi look.

Mini 3 Pro dobio je totalno novi dizajn za optimizaciju svakog svog leta - veliki propeleri, moderan aerodinamični nagib karoserije i moćni sistem izbjegavanja prepreka nude ti još jednostavnije i sigurnije stvaranje.

Profesionalac u pravom smislu riječi.

Mini 3 Pro dolazi s 1/1.3 inčnim CMOS senzorom te ti omogućuje snimanje s nikad više detalja, osvjetljenja i sjena i u uvjetima smanjenog osvjetljenja i vidljivosti.

4K HDR videozapisi i 48 MP fotografije nadohvat su ti ruke. Zumiraj, snimaj slow motion videozapise i oduševi sve oko sebe snimkama koje oduzimaju dah. Također, CMOS senzor od 1/1.3 inča ima dvostruki izvorni ISO i podržava izravan izlaz HDR snimaka. Svaka slika obogaćena je većim dinamičkim rasponom kako bi se otkrilo više detalja u svjetlima i sjenama.

Uživaj u visokim standardima fotografije iz zraka s većim pikselima od 2.4 µm i omjerom otvora blende od f/1.7. Zadivi se bogatoj jasnoći svake slike, čak i dok zumiraš. Ili uspori stvari dok svijet postaje užurban s dramatičnim usporenim videom od 1080p/120fps.

Sigurnost na prvom mjestu.

Mini 3 Pro dron najsigurniji je do sada. Opremljen s trostrukim senzorima i inovativnim dizajnom, nudi ti širi raspon za još veću sigurnost. 

APAS 4.0 sistem napredne asistencije detektira prepreke u pravom vremenu te time smanjuje mogućnost sudara i oštećenja i u kompliciranim okruženjima.

E to je pametno.

Mini 3 Pro nudi širok raspon inteligentnih funkcija za još zanimljivije snimke. Jednostavno prelazi s landscape ili portrait moda jednim klikom, a redizajnirani gimbal rotira se za 90° tako da ne moraš štedjeti na kvaliteti zapisa. True Vertical Shooting opcija daje ti nikad detaljniju sliku odmah spremnu da podijeliš s ekipom. 

FocusTrack tehnologija omogućava praćenje zadanih objekata, a uz korisne ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0, Point od Interest 3.0, Hyperlapse, MasterShots i QuickTransfer opcije zbilja pusti mašti na volju i stvaraj!

Do 34 minute u zraku.

Mini 3 Pro pomiče sve granice te ti omogućuje stvaranje sadržaja do 34 minute u zraku. Intelligent Flight Battery DJI Mini 3 Pro je ultra lagana i ima dovoljno snage da pokrije tvoje potrebe za snimanje iz zraka.

Po noći i po danu.

Ovjekovječi omiljene trenutke u bilo koje doba dana ili noći - Mini 3 Pro s kristalnom jasnoćom i još manje buke snima po noći.

DJI RC

Tvoj će pametni telefon odahnuti uz inovativni i kompaktni DJI daljinski upravljač s ugrađenim zaslonom. DJI Fly aplikacija je već instalirana, tako da se odmah možeš baciti na snimanje i štedjeti bateriju svog pametnog telefona.


Izvuci maksimum iz svog novog DJI Mini 3 Pro drona i prednaruči ga online uz brzu i besplatnu dostavu!


Top