Promijeni radno okruženje uz Logitech periferiju na akciji  i točka!


Jedna integrirana upravljačka jedinica koja ima sve kontrole koje su ti potrebne, jednostavno upravljanje kabelima koje smanjuje nered, ugrabi Z533 zvučnike sofisticiranog i elegantnog dizajna i točka! Impresivan, realističan zvuk krasi Z407 zvučnike dometa do 20 metara, a uz Z313 zvučnike doživi bogato audio iskustvo i poboljšani bas iz kompaktnog subwoofera.

MX Master 2S bežični miš s preciznim senzorom od 4000 dpi koji prati gotovo svaku površinu u kombinaciji s drugim naprednim značajkama, pruža iznimnu udobnost, a uz moćnu 5000 mAh bateriju možeš surfati do 70 dana bez razmišljanja o napajanju! M171 bežični miš je spreman kad i ti - jednostavno priključiš prijemnik u USB priključak na svom uređaju i možeš početi raditi za nekoliko sekundi, a bežični domet do 10 m odlična je prednost kad nemaš dovoljno utora u svom računalu.  

Upravljaj svojim računalom putem TV-a uz bežičnu plug-and-play K400 tipkovnicu s integriranom podlogom. Tiha, jednostavna za korištenje, dometa do 10 m olakšava navigaciju i pružit će ti savršeno iskustvo korištenja bez potrebe za spajanjem tipkovnice i miša ili ustajanjem s kauča pa tako možeš neprimjetno gledati videozapise, surfati ili razgovarati s prijateljima.

Bežična tipkovnica i miš - idealna kombinacija na akciji i točka! MK540 oduševit će te dizajnom otpornim na tekućinu i abraziju, a MK270 odličnim spojem praktičnosti i udobnosti. Odaberi svoj set i uživaj u bežičnom surfanju! 


Provjeri ponudu i naruči po svom stilu!

Povezani artikli

Top