POCO F4 GT - nova razina igranja.


POCO F4 GT pametni telefon doseže visoku klasu gaming pametnih telefona, a velika novost u POCO dizajnu vidljivi su pop-up gumbi koji uređaj pretvaraju u pravu igraću konzolu koja ugodno pristaje u ruci i uvelike pomaže pravim ljubiteljima video igrica!  

Poco je otišao još jednu razinu više u samom dizajnu, a posebice sa stražnje strane koju krase sjajne linije u obliku strjelica, kamera koju okružuju LED RGB linije koje mijenjaju boje prilikom aktivnosti ili dvostruka bljeskalica u obliku munje. Ne treba izostaviti i kameru koja ovoga puta dolazi sa Sony senzorima – POCO prelazi još jednu razinu i penje se ljestvicu više! 

No, nije samo vanjski izgled što oduševljava, već i ono što je skriveno u samom uređaju - snažni 4 nm Snapdragon 8 Gen 1 procesor idealan je i za najkompliciranije igrice, a rame uz rame mu stoji i snažna 4700 mAh baterija te 120 W HyperCharge.

Priključi se prvacima i ugrabi novi Poco F4 GT pametni telefon po promotivnoj sniženoj cijeni do 27.05.2022. te naruči online uz brzu i besplatnu dostavu!


Top