Igraća konzola NINTENDO Switch, Red & Blue Joy-Con HAD 1.1

Osnovne značajke
Nintendo Switch s poboljšanim trajanjem baterije - Uključuje trajanje baterije od približno 4,5 - 9 sati. Trajanje baterije ovisit će o igrama koje igrate.
Igrajte na svoj način s igraćim sustavom Nintendo Switch. Bilo da ste kod kuće ili u pokretu, sami ili s prijateljima, sustav Nintendo...
344,90€
12 x 28,74€24 x 15,38€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 7

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Igraća konzola NINTENDO Switch, Red & Blue Joy-Con HAD 1.1
344,90€
Opis
Nintendo Switch s poboljšanim trajanjem baterije - Uključuje trajanje baterije od približno 4,5 - 9 sati. Trajanje baterije ovisit će o igrama koje igrate.

Igrajte na svoj način s igraćim sustavom Nintendo Switch. Bilo da ste kod kuće ili u pokretu, sami ili s prijateljima, sustav Nintendo Switch dizajniran je da odgovara vašem životu. Priključite svoj Nintendo Switch kako biste uživali u HD igranju na TV-u. Idete van? Samo odspojite svoju konzolu i nastavite igrati u ručnom načinu rada.

Podijelite zabavu s Joy-Conom:
Odvojite Joy-Con od sustava Nintendo Switch i dajte ga prijatelju ili članu obitelji za lokalni multiplayer ili čak možete povezati do osam konzola za lokalni ili online multiplayer.

TRI NAČINA IGRANJA:

TV način – okupite se oko velikog ekrana i uživajte u igranju s publikom. Priključite svoj Nintendo Switch kako biste uživali u HD igranju na TV-u.

Stolni način rada – Podijelite zaslon, podijelite zabavu. Okrenite stalak da biste podijelili zaslon, a zatim podijelite zabavu uz igru za više igrača.

Ručni način rada – Nosite sa sobom veliki, lijepi zaslon gdje god idete. Uzmite ga i igrajte se s priloženim Joy-Con kontrolerima.


Sadržaj kutije:
Nintendo Switch konzola
2 Joy-Con kontrolera
Podnožje za Nintendo Switch
Joy-Con drška
AC adapter
HDMI kabel
Joy-Con trake
Nintendo
Nintendo

Nintendo je renomirani svjetski brend u industriji videoigara koji je osvojio srca igrača diljem svijeta. Sa svojim jedinstvenim pristupom igrama i inovativnim konzolama, Nintendo pruža nevjerojatno iskustvo igranja koje nadmašuje očekivanja. Njihove konzole, poput Nintendo Switch-a, omogućavaju igračima da uživaju u igrama kod kuće i na putovanju, pružajući fleksibilnost i nevjerojatnu raznolikost igara. Nintendo je poznat po svojim ikoničkim likovima poput Marija, Zelde i Pokemona, koji su postali neizostavan dio popularne kulture. Njihove igre su inovativne, kreativne i uzbudljive, pružajući sate zabave za igrače svih dobnih skupina. Osim konzola i igara, Nintendo također nudi razne dodatne opreme i usluge koje nadopunjuju igračko iskustvo. Njihova predanost kvaliteti, inovacijama i interaktivnosti čini Nintendo brendom koji se ističe na tržištu videoigara.

Pregled svih Nintendo proizvoda

Povezani artikli

Top