Igra za NINTENDO Switch, Pokemon Legends Arceus

Osnovne značajke
Pripremite se za novu vrstu velike Pokémon avanture, potpuno nova igra koja spaja akciju i istraživanje. Krenite u istraživačke misije u drevnoj regiji Hisui. Istražite prirodna prostranstva kako biste uhvatili divlje pokemone. Istražite njihovo ponašanje, prišuljajte se i bacite dobro Poké...
59,59€ 448,98kn
Dostupno manje od 5 kom
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Igra za NINTENDO Switch, Pokemon Legends Arceus
59,59€ 448,98kn
Opis
Pripremite se za novu vrstu velike Pokémon avanture, potpuno nova igra koja spaja akciju i istraživanje. Krenite u istraživačke misije u drevnoj regiji Hisui. Istražite prirodna prostranstva kako biste uhvatili divlje pokemone. Istražite njihovo ponašanje, prišuljajte se i bacite dobro Poké loptu kako biste ih uhvatili.
Vaša se avantura odvija u prostranom prirodnom veličanstvu regije Hisui, gdje imate zadatak da proučavate Pokémone kako biste dovršili prvi Pokedex u regiji. Mount Coronet uzdiže se iz središta, okružen sa svih strana područjima s različitim okruženjima.
Možete pronaći novootkrivene Pokémone poput Wyrdeera, evoluciju Stantlera i nove regionalne oblike poput Hisuian Growlithea! Usput otkrijte misteriju koja okružuje mitskog Pokemona poznatog kao Arceus.
U igri ćete upoznati profesora Laventona, koji proučava ekologiju pokemona kao član Galaxy Expedition Teama. Ubrzo ćete se i sami pridružiti Galaxy timu i početi raditi kao član anketnog zbora. Vaš će cilj biti upoznati sve vrste Pokémona u regiji! Određene pokemone i vrste njihova ponašanja možete uočiti samo u određenom trenutku ili u određenim vremenskim uvjetima.Priča se da se neki Pokémoni čak ponašaju na načine koji su jedinstveni za njihovu vrstu!

Povezani artikli

Top