Grijalica XIAOMI Smart Tower Heater Lite EU

Besplatna dostava
Osnovne značajke
Zagrij se u hladne zimske dane uz praktičnu Xiaomi Smart Tower Herater Lite pametnu grijalicu!
Keramička pametna grijalica počinje zagrijavati već 3 sekunde nakon paljenja tako da ne moraš čekati kako bi se zagrijao. Pametna kontrola temperature grijanje uvijek drži u rasponu od 22° do...
96,00€ 723,31kn
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 10

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Grijalica XIAOMI Smart Tower Heater Lite EU
96,00€ 723,31kn
Opis
Zagrij se u hladne zimske dane uz praktičnu Xiaomi Smart Tower Herater Lite pametnu grijalicu!
Keramička pametna grijalica počinje zagrijavati već 3 sekunde nakon paljenja tako da ne moraš čekati kako bi se zagrijao. Pametna kontrola temperature grijanje uvijek drži u rasponu od 22° do 28°. Toplina se širi pod kutom od 70° tako da će se cijeli prostor ravnomjerno zagrijavati.
Na raspolaganju su ti 4 načina rada koja možeš postaviti po želji ovisno o tvojim potrebama i uvjetima temperature. Postavke grijalice možeš kontrolirati i na daljinu uz pomoć glasovnih naredbi te Xiaomi Home aplikacije. Uključi grijalicu kada nisi kod kuće, postavi željeno vrijeme i temperaturu i osjeti toplinu koja te čeka kada se vratiš doma.
Grijalica je izrazito laganog i praktičnog dizajna težine svega 2,2 kg i radi uz minimalnu buku te se uz nju bez problema možeš opustiti, zaspati ili čitati.
Smart Tower Heater Lite ulazi u Natural način rada kada ga isključiš kako bi se ohladio i produljio svoj životni vijek. Također ima ugrađenu zaštitu od pregrijavanja i prevrtanja te dječju sigurnost.
Za najbolji učinak grijalice preporučuje se malo zagrijati prostor prije uključivanja grijalice, zatvoriti vrata i prozore i postaviti grijanje na maksimalnu željenu temperaturu. Uređaj optimalno zagrijava na 1-2m udaljenosti.

Povezani artikli

Top