Grijalica STADLER FORM Anna Big, 2000W, crna

Osnovne značajke
Prilagodljiva snaga grijanja / Adaptive Heat™ tehnologija
Touch panel/upravljačka ploča na dodir
Auto mode
8 razina snage (300W - 2000W)
2 u 1 (grijanje i hlađenje)
Jako tih
Grijač Anna big predstavlja spoj lijepog izgleda i jedinstvene tehnologije Adaptive Heat™. Zbog...
149,90€
12 x 12,49€24 x 6,68€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 27000

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Grijalica STADLER FORM Anna Big, 2000W, crna
149,90€
Opis
Prilagodljiva snaga grijanja / Adaptive Heat™ tehnologija
Touch panel/upravljačka ploča na dodir
Auto mode
8 razina snage (300W - 2000W)
2 u 1 (grijanje i hlađenje)
Jako tih

Grijač Anna big predstavlja spoj lijepog izgleda i jedinstvene tehnologije Adaptive Heat™. Zbog automatskog načina rada i digitalnog termostata učinkovito i brzo doseže i održava željenu temperature prostorije. Jednostavno izaberite jednu od osam razina snage grijanja, samo dotaknite upravljačku ploču na dodir. A budući da nam je sigurnost iznimno važna, proizvod Anna big ima integriranu zaštitu od nagiba (automatsko isključivanje) i moderni PTC keramički grijaći element (nema pregrijavanja). Anna big se može koristiti i ljeti: kad je grijaći element isključen, proizvod ispušta hladni povjetarac. Anna big je inteligentan uređaj koji se može koristiti tijekom cijele godine.

Ventilator grijača Anna big brzo i učinkovito doseže i održava željenu sobnu temperaturu. Zimi, ona zagrijava sobe, dok ljeti, s isključenim grijačem, daje hladan povjetarac.

Veličina prostorije: 25 m2 / 63 m3
Snaga: 300 – 2000 W
Dimenzije: 183 x 420 x 183 mm (š x v x d)
Težina: 2.9 kg
Raspon temperature: (0° C – 35° C / više)
Razina zvuka: 28 – 50 Db(a)
Stadler Form
Stadler Form

Stadler Form je brand specijaliziran za dizajn, proizvodnju i distribuciju visokokvalitetnih kućanskih aparata za poboljšanje kvalitete zraka, kontrolu temperature i vlažnosti u prostorijama. Stadler Form nudi širok spektar proizvoda, uključujući ovlaživače zraka, pročišćivače zraka, ventilatore, grijače, osvježivače zraka i aromaterapijske uređaje. Svaki proizvod je pažljivo oblikovan s ciljem da se postigne optimalna udobnost i zdravije okruženje u domovima, uredima i drugim prostorima. Kvaliteta zraka ima veliki utjecaj na naše zdravlje i dobrobit, a Stadler Form se posvećuje stvaranju proizvoda koji pružaju učinkovito rješenje za poboljšanje kvalitete zraka. Njihovi pročišćivači zraka uklanjaju štetne čestice, alergene, prašinu i mirise iz zraka, dok ovlaživači zraka održavaju optimalnu vlažnost u prostoru, čime se smanjuje suhoća kože i iritacija dišnih putova. Stadler Form nudi funkcionalnost, estetiku i sposobnost poboljšanja kvalitete života u prostoru.

Pregled svih Stadler Form proizvoda

Povezani artikli

Top