Grijalica STADLER FORM Anna, 2000W, bijela

Osnovne značajke
Kontrola temperature
Tanko kućište
Termostat za reguliranje temperature zraka u zatvorenom prostoru
Zaštita od pregrijavanja
Anna povisuje svaku temperaturu! I to ne samo zbog svog izgleda, već zbog toga što sadrži moderan PTC keramički element za grijanje. Ana grije na vrlo...
99,90€
Dostupno manje od 5 kom
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 2

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Grijalica STADLER FORM Anna, 2000W, bijela
99,90€
Opis
Kontrola temperature
Tanko kućište
Termostat za reguliranje temperature zraka u zatvorenom prostoru
Zaštita od pregrijavanja

Anna povisuje svaku temperaturu! I to ne samo zbog svog izgleda, već zbog toga što sadrži moderan PTC keramički element za grijanje. Ana grije na vrlo diskretan i tihi način pomoću dvije jačine grijanja i na taj način pruža ugodnu toplinu. No ova pametna grijalica pruža sigurnost na dva načina: ne može doći do pregrijavanja zahvaljujući PTC keramičkom elementu za grijanje (samoregulirajuća keramika) i automatsko gašenje zahvaljujući integriranoj zaštiti. Ukoliko je potrebno dodatno grijanje na određenim mjestima (npr. ispod stola) ili u manjem prostoru, Anna Little je dovoljno “vruća” da riješi problem.


Sustav: keramika / PTC
Veličina sobe: 25m2 / 63m3
Razina izlaza: 2
Potrošnja energije: 1200 / 2000 W
Dimenzije: 183 x 367 x 150 mm
Težina: 2.05 kg
Razina zvuka: do 43 dB(A)
Stadler Form
Stadler Form

Stadler Form je brand specijaliziran za dizajn, proizvodnju i distribuciju visokokvalitetnih kućanskih aparata za poboljšanje kvalitete zraka, kontrolu temperature i vlažnosti u prostorijama. Stadler Form nudi širok spektar proizvoda, uključujući ovlaživače zraka, pročišćivače zraka, ventilatore, grijače, osvježivače zraka i aromaterapijske uređaje. Svaki proizvod je pažljivo oblikovan s ciljem da se postigne optimalna udobnost i zdravije okruženje u domovima, uredima i drugim prostorima. Kvaliteta zraka ima veliki utjecaj na naše zdravlje i dobrobit, a Stadler Form se posvećuje stvaranju proizvoda koji pružaju učinkovito rješenje za poboljšanje kvalitete zraka. Njihovi pročišćivači zraka uklanjaju štetne čestice, alergene, prašinu i mirise iz zraka, dok ovlaživači zraka održavaju optimalnu vlažnost u prostoru, čime se smanjuje suhoća kože i iritacija dišnih putova. Stadler Form nudi funkcionalnost, estetiku i sposobnost poboljšanja kvalitete života u prostoru.

Pregled svih Stadler Form proizvoda

Povezani artikli

Top