Glačalo za kosu Rowenta SF1612F0

Osnovne značajke
Jednostavno i brzo oblikovanje kose
Dizajniran za savršeno ravnanje bez ikakvih problema, ROWENTA FOR ELITE EASYLISS uvijač za kosu idealan je za brze i jednostavne rezultate na koje možete računati iz dana u dan. Ovaj pouzdani uvijač odlikuje se jednostavnim upravljanjem s jednom tipkom i...
159,00kn
Dostupno manje od 5 kom
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 3

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Glačalo za kosu Rowenta SF1612F0
159,00kn
Opis
Jednostavno i brzo oblikovanje kose
Dizajniran za savršeno ravnanje bez ikakvih problema, ROWENTA FOR ELITE EASYLISS uvijač za kosu idealan je za brze i jednostavne rezultate na koje možete računati iz dana u dan. Ovaj pouzdani uvijač odlikuje se jednostavnim upravljanjem s jednom tipkom i postavkom mono temperature od 200 ° C kako bi osigurao bržu rutinu ljepote s potpunom lakoćom.

Doživite ravnanje koje ne može biti lakše, uz monotemperaturni način rada od 200 ° C za brze performanse i jednostavno upravljanje s jednom tiokom za rezultate bez napora.

Keratin & Tourmaline obloga pruža glatko i lako ravnanje, ostavljajući kosu glatkom i upravljivom s dozom blistavog sjaja.

Sustav pomičnih pločica stvara optimalan pritisak za maksimalnu učinkovitost, a tanke ploče za lako oblikovanje do vrhova.

S značajkama kao što su sustav zaključavanja za sigurno i jednostavno odlaganje, okretni priključni vod od 360 ° za poboljšanu udobnost u uporabi i brzo vrijeme pokretanja, Easyliss uređaj za ravnanje kose nudi rezultate ravnanja na koje možete računati iz dana u danEasyLiss Redlipstick pegla za kosu, temperatura do 200 ° C za brzo i učinkovito ravnanje, keramička obloga za sjajnu kosu.
Brzo vrijeme zagrijavanja: 60 sekundi, sistem zaključavanja, 360 ° okretni kabal.

Povezani artikli

Top