Gimbal stabilizator ZHIYUN Smooth X2 COMBO, za snimanje smartphoneom, orange

Osnovne značajke
Ovaj kardan(Gimbal) prilagođen korisniku dolazi s popratnom aplikacijom za iOS/Android koja značajno proširuje vaše mogućnosti. Aplikacija nudi usporenu snimku, ubrzano snimanje, panoramu i druge kreativne značajke, a omogućuje vam korištenje kontrole gestama i automatsko praćenje subjekta...
179,00€
12 x 14,92€24 x 7,98€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 275

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gimbal stabilizator ZHIYUN Smooth X2 COMBO, za snimanje smartphoneom, orange
179,00€
Opis
Ovaj kardan(Gimbal) prilagođen korisniku dolazi s popratnom aplikacijom za iOS/Android koja značajno proširuje vaše mogućnosti. Aplikacija nudi usporenu snimku, ubrzano snimanje, panoramu i druge kreativne značajke, a omogućuje vam korištenje kontrole gestama i automatsko praćenje subjekta nakon što ga ubacite u kadar. Nakon što je vaš telefon priključen, orijentacija se lako mijenja pritiskom na gumb. Integrirana baterija osigurava 1,5 sati prosječnog rada i čak do 3,5 sata u nekim aplikacijama u stanju mirovanja.
Glavne značajke
Moderan izgled
Smooth-X2 privlači vaše oči ne samo svojim elegantnim izgledom već i svim svojim mogućnostima. Kreativna dvosmjerna rotacija, brzo i jednostavno sklapanje za pohranu i pametni stilovi snimanja omogućuju vam da prihvatite prirodne konture kako biste stvorili prekrasan spoj stilova.
Estetsko bljeskajuće svjetlo
Bljeskajuća svjetla na kućištu nude novi način prikaza razine baterije.
Lagan, svestran, moćan.
Uz integraciju produžljivog selfie štapa, rotirajućeg stativa i dodatnog dvostranog svjetla za ispunu, Smooth-X2 može se uklopiti u bilo koju postavku za vlogiranje na pametnom telefonu. Robusni motor čini gimbal kompatibilnim s bilo kojim pametnim telefonom, tako da nije potrebno balansiranje.
10,4in produljiva šipka
Teleskopska šipka od 10,4 inča može se prilagoditi za korištenje u pet koraka. Razvucite je za potpuno nove kreativne kutove.
Rotirajte, povucite, pucajte
Idite lijevo, idite desno ili rotirajte 360°; gimbal vam predstavlja puno lakši način postavljanja ili pakiranja.
SmartFollow centrira objekt
Koristite SmartFollow kako biste osigurali reflektore na snimanim ljudima, životinjama i objektima u bilo kojem trenutku dok ste mobilni.
Kontrola gestama
Snimanje nikada nije bilo lakše kada ste sami ili s prijateljima. Izvedite jednu gestu ispred pametnog telefona i pustite gimbal da odradi posao.
Pametno
Upotrijebite pametni način rada za generiranje svojih remek-djela sa svim svojim video isječcima i koristite predloške unutar aplikacije za više kreativnosti.
Magnetic Fill Light
Lakša, ali jača stezaljka za telefon ima sklopivi dizajn i dolazi s magnetskim kontaktnim točkama za pričvršćivanje uključenog svjetla za ispunu. Ispunjavajuće svjetlo ima četiri razine svjetline, a uključena su četiri filtra u boji za različite situacije osvjetljenja.
Zhiyun
Zhiyun

Zhiyun - lider u stabilizaciji kamere i gimbal rješenjima. Otkrij paletu visokokvalitetnih gimbal stabilizatora za kamere i pametne telefone koji pružaju glatke i stabilne snimke. Zhiyun nudi inovativne proizvode koji transformiraju način na koji snimaš. Njihovi proizvodi uključuju ručne stabilizatore za kamere različitih veličina i težina, kao i gimbale za pametne telefone koji omogućuju glatko snimanje videozapisa bez podrhtavanja. Zhiyun gimbal stabilizatori omogućuju fluidno kretanje kamere, eliminirajući podrhtavanje i podržavajući razne snimateljske tehnike. Ako želiš poboljšati kvalitetu svojih videozapisa i snimiti profesionalne stabilne snimke, Zhiyun gimbal sustavi su odličan izbor koji će ti omogućiti kreativnost i profesionalnost pri snimanju.

Pregled svih Zhiyun proizvoda

Povezani artikli

Top