Gimbal stabilizator ZHIYUN Smooth Q4, za snimanje smartphoneom

Osnovne značajke
Gimbal stabilizator Smooth-Q4 za pametne telefone tvrtke Zhiyun-Tech nudi mnoge iste gimbal modove i funkcije snimanja kao i njegov prethodnik s dodatnom pogodnošću ugrađene produžne šipke za kreatore sadržaja koji su u pokretu. Smooth-Q4 može podržati pametne telefone do 9,9 oz, a njegova...
99,00€
Dostupno manje od 5 kom
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gimbal stabilizator ZHIYUN Smooth Q4, za snimanje smartphoneom
99,00€
Opis
Gimbal stabilizator Smooth-Q4 za pametne telefone tvrtke Zhiyun-Tech nudi mnoge iste gimbal modove i funkcije snimanja kao i njegov prethodnik s dodatnom pogodnošću ugrađene produžne šipke za kreatore sadržaja koji su u pokretu. Smooth-Q4 može podržati pametne telefone do 9,9 oz, a njegova popratna Android/iOS aplikacija za pametne telefone ima mnoštvo predložaka, alata za uređivanje i kontrolnih funkcija za ispunjavanje vaše kreativne vizije. Prebacivanje između pejzažnog i portretnog načina jednostavno je poput pritiskanja gumba, tako da možete prijeći sa snimanja panoramskog krajolika na snimanje TikToka.
Upravljajte Smooth-Q4 samo jednom rukom, zahvaljujući poboljšanim kontrolama na ploči i udobnom rukohvatu. Joysticks, gumbi i kotačići upravljaju funkcijama poput gimbal moda i video snimanja. Različite indikatorske lampice na gimbalu prikazuju trenutni način rada ili razinu snage. Mini tronožac može se pričvrstiti na dno Smooth-Q4 za stabilizirane postavke bez ruku. Ugrađena baterija napaja uređaj do 15 sati, a jedan USB Type-C ulaz može ga napuniti za 2,5 sata ili poslužiti kao priključak za ažuriranje firmvera.
Kompatibilnost s pametnim telefonom
Gimbal može primiti pametne telefone do 9,9 oz i 3,5in širine.
Aplikacija za pametni telefon ZY Cami
Aplikacija podržava operativne sustave Android 7.0 i iOS 10.0 i novije.
SmartFollow 3.0
Jednim dodirom u popratnoj aplikaciji vaš objekt ostaje u središtu kadra.
Kontrola gestama
Gimbal može započeti snimanje jednostavnim pokretima ruke usmjerenim prema kameri.
SMART predlošci i snimanje
Predlošci za uređivanje, pozadinska glazba, specijalni efekti i drugi alati mogu poboljšati vaš video. Usporedbe podijeljenog zaslona i BTS kretanja kamere mogu vam pokazati kako najbolje pomaknuti kameru da oponaša format predloška.
Ostale napredne značajke
MagicClone Pano i Livestream Master također su dostupni u sučelju aplikacije.
Gimbal modovi
brava
slijediti
Pan Prati
Točka gledišta
Vrtlog
Ugrađene kontrole i indikatori
Gumb za napajanje
Gumb Foto/Video
tipka MODE
Gumb okidač
Indikatorska svjetla gimbal moda
Joystick
Kontrolni kotačić

Zhiyun
Zhiyun

Zhiyun - lider u stabilizaciji kamere i gimbal rješenjima. Otkrij paletu visokokvalitetnih gimbal stabilizatora za kamere i pametne telefone koji pružaju glatke i stabilne snimke. Zhiyun nudi inovativne proizvode koji transformiraju način na koji snimaš. Njihovi proizvodi uključuju ručne stabilizatore za kamere različitih veličina i težina, kao i gimbale za pametne telefone koji omogućuju glatko snimanje videozapisa bez podrhtavanja. Zhiyun gimbal stabilizatori omogućuju fluidno kretanje kamere, eliminirajući podrhtavanje i podržavajući razne snimateljske tehnike. Ako želiš poboljšati kvalitetu svojih videozapisa i snimiti profesionalne stabilne snimke, Zhiyun gimbal sustavi su odličan izbor koji će ti omogućiti kreativnost i profesionalnost pri snimanju.

Pregled svih Zhiyun proizvoda

Povezani artikli

Top